super, tak na tohle jsem cekal jak na smilovani bozi.
bohuzel nevim jestli nekdy moje nody budou zelene, nebo bile (spise bile), protoze se ve valne vetsine jedna o full ap node postavene navic na hardwarovych apckach :(
bude se toto nejak resit nebo ne?
ještě jeden postřeh:
nebyla by tu možnost, pro ty neš?astníky co nejsou v praze, nějakým způsobem umožnit zadávání souřadnic svého apčka? já jsem ve zlíně, a když jsem node zadával tak jsem to dělal bez podkladu a neviděl jsem kam se zrovna trefuju (pokud pomineme nadpis) a navíc tu mám dvě apčka, a po zadání jsem zjistil že jsem dal od sebe 106 metrů, ve skutečnosti jsou od sebe daleko 1700 metrů. mám i podklad pro zlín (nikoliv jeho okolí na tom se pracuje). takže jestli je možné získat nějaké podrobnější informace aj o tom jak by měl vypadat formát dat. a hlavně informace o používaném souřadnicovém systému tady v mapě a nějaké stručné vysvětlení jakým způsobem tyto souřadnice interpretovat ke skutečné poloze.
MOC bych se primlouval za moznost zadavani souradnic rucne. za danych okolnosti je pridavani AP zalezitosti VELMI hrubeho odhadu, ortofotomapa je super vec, ale asi bych dal prednost klasicke mape vzhledem k rozliseni te stavajici...
24.08.2003 v 20:05
jantar.czHQ
24.08.2003 20:59
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()