Prosímtě, máš nějak vykoumané, jaké jsou "optimální" hodnoty výstupu z toho femon?
Je mi jasný, že signál a snr co největší a ber co nejmenší :-) Ale spíš od kdy to funguje spolehlivě? A má to nějaké hranice? Karta je to Asus P7131 (saa7134, tda10046H)
u mux1 mám signal bcbc | snr ffff | ber 000002ec
u mux3 mám signal a1a1 | snr fefe | ber 000001be
Jenže ten ber je schopný vystoupat až přes 10000. Problém je ale také v tom, že nijak zvláštní souvislost s "kostičkováním" tam nevidím. A někdy se taky stane, že i padne sám getstream.
A jesli vám to přijde špatný, tak je to tím, že je to z Bukové Hory a to je za a) daleko, b) bez viditelnosti.
Upozornil bych, ze nektere karty jsou z SFN siti uplne mimo, i kdyz maji signal jako krava, prakticky nejsou schopny vubec nebo semtam fungovat. Semtam se to projevuje radikalne odlisnym BER pri ruznych "zap"nutich. V pripade existence tohohle problemu je potreba sibovat nebo vymenit antenu.
ahoj, můžu nabídnout hosting v Prostějově v klimatizované serverovně přímo na optické páteři, případně na některém bodě připojeném na optice . Kontakt emailem nebo ICQ, moc často sem nechodím .