ad dotaz.. > no pokud budeš mít flashdisk tak by to snad jít mělo, a bez flashdisku by to šlo pokud ten SMTP server nebude mit víc než asi 300kB (to je velikost volného místa v OpenWRT)
ad Wl500b a g > mělo by to jít ale bude fungovat pouze max 11Mbit rezim, ale samozreje zalezi na AP jestli neni nastaveny treba jenom pro gcka
ad 500 b nebo 500g > g technologie je obecne pekne na <>
firewall > rozhodně ale dej si poroz na to co je co, wifi rozhraní by mělo být jako WAN
Ahoj, koupil sem toto vychvalovane APcko(WL500b), a zkousim do nej Oleguv FW 1.7.5.9 RC5.
Pomoci fw restoration se mi ho tam povedlo uploadnout. Ale AP od te chvile nastartuje, bezi par sec (10) a samo se restartuje. Toto se opakuje neustale.
Kdyz sem tam nahral zase original z ASUS stranek, tak AP jede normalne.
Pak sem znovu zkusil oleguv RC5 a rebooty se zase objevily.
Telnet nereaguje vubec (asi nestaci nastartovat telnetd).
Poradil by mi prosim nekdo co by mohlo byt spatne ?
Diky predem Kendy
(Muj postup pri uploadu, ktery sem pouzil:
1) Vytahl sem ASUS z napajeni.
2) Podrzel sem reset tl. a napajeni zapl --> rozblikala se LED Power.
3) Spustil sem utilitu z CD od Asuse -> FW restoration zvolil sem Oleguv FW a klepl na Upload.
4) Upload probehl uspesne a zobrazila se hlaska ze se AP bude restartovat.
5) restarty nezmizely stale se opakuji. Pingy na to AP vypadaji tak ze 3x timeout, 4x uspech ---> reboot 3x timeout, 4x uspech a zase reboot asuse... :((((((((
Muzu se vas zeptat,
jak je to s vyzarovanim signalu v bezprostredni blizkosti tohoto AP?
Chtel bych se na nej pripojit kartou v notebooku cca na 20 m v dome (pri soucasnem pripojeni externi - venkovni smerove anteny)
Diky.
RED
Gesendet: 16-2, 2:14
Nazaciatok vas prosim ma nekamenujte - s wifi len zacinam.
Mam takyto problem
Mam dva ASUSY WL-500b a potrebujem ich spolu prepojit a tym aj ich klientov. Predpokladam ze by to malo ist ked na obidvoch nastavim hybrid mode.
Horsie je ze vobec nebadam nejaku aktivitu (mam ich polozene vedla seba)
Ip adresy som dal pevne - jednemu 192.168.1.1 a druhemu 192.168.1.2 a pocitac ma dalsiu..
Zvolil som ten isty kanal, bez akehokolvek zabezpecenia a v ziadnom statuse mi nevypisuje ze by bol na nejaky pripojeny alebo ze ho vidi.
Zatial som skusal original firmware 1.8.1.9
1. Ako zistim ci jeden vidi druheho ? (pingovat som skusal - neuspesne)
Potreboval bych ho dat do rezimu client ...uz je tam novy firmware .. potom jsem se dival na navod na i4 a tam byla napsano ze se do nej musi prihlasit pres telnet a zada nejake prikazy... ale pres telnet se do nej nemuzu prihlasit nevite nekdo co s tim ?