CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
« 891011121314151617181920 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Technik
Junior Member

Re: ke ztracejim se pravidlum iptables Příspěvek č. 651 

Old Post 08.06.2004 v 11:49
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Příspěvek č. 652 

Old Post 08.06.2004 v 12:10
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
josef.zadina
Newbie

Příspěvek č. 653 

otazka, jak se dostanu na prikazovou radku linuxu? dik

Old Post 08.06.2004 v 14:46
josef.zadina je offline   Click Here to See the Profile for josef.zadina   Find more posts by josef.zadina   Click here to Send josef.zadina a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CoMan
Newbie

Příspěvek č. 654 

Kdyby to hodilo chybovou hlasku tak to tam nebudu davat, to ma smysl. (I když je ta posloupnost možná nesmysl :-)). Takový blbec zase nejsem, že když mi to řve ERROR - nechám to tam.
¨
Takže jsem zkoušel postupy:
Nahrál jsem poslední FW od Olega (1.7.5.6-5) - vše OK.

Nejprve jsem to zkusil podle tveho čl.39. Všechno jelo, sí? se skenovala, k ap bez WEP jsem se připojil, ale nepingal jsem na něj! K AP s WEP jsem se nepřipojil. Wl psalo něco jako - not connected.

Pak následovala řada pokusů dle tohoho fóra. Před každým pokusem jsem si tam nahrál nový FW. Bez úspěchu.

Poslední pokus dle čl.629 - taky se nepřipojil. Když jsem zadal ty údaje přes web, tak mi to po restartu začalo v telnetu psát, že příkaz wl nebyl nalezen ????? což mě dost překvapilo a nedalo se nikam pingat !!! ani sám na sebe.
Navíc se IP adresa z WEBu přiřazovala k ETH1 (není to port WAN?) a ETH2 byla bez IP adresy. Jakou ti to píše verzi HW?

Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete mnohem víc,
než jen laskavým slovem. Al Capone

Old Post 08.06.2004 v 14:53
CoMan je offline   Click Here to See the Profile for CoMan   Find more posts by CoMan   Click here to Send CoMan a Private Message   Click Here to Email CoMan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blindripper
Newbie

Zprovoznění WL-500b Příspěvek č. 655 

Dobrý den,

hodlám si pořídit tenhle router/klient pro připojení k czfree.

Tenhle thread jsem v průběhu minulých dvou týdnů četl a sledoval, postupy pro zprovoznění jsem si ukládal do souboru. Nicméně mi odešel mi můj disk a s tím i uložené postupy a fígle, které jsem měl na disku uložené.

Chtěl bych proto poprosit někoho z kolegů, zda by zde mohl popsat aktuální funkční postup pro zprovoznění tohoto AP v módu klient s nejnovějším firmwarem, případně tento postup vystavit někde na webu, třeba společně s dalšími "triky" nebo sem hodit odkaz na nějaké stránky v čestině, jestli existují.

Dále bych měl několik dotazů: Dá se po zprovoznění klient módu používat dále konfigurační rozhraní přes web? Například pro NAT a podobně. Umí z webu nastavovat i firewall a třeba i NAT 1:1 (netroufám si některé své počítače pouštět do czfree přímo)?

Old Post 08.06.2004 v 15:55
blindripper je offline   Click Here to See the Profile for blindripper   Find more posts by blindripper   Click here to Send blindripper a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Příspěvek č. 656 

Old Post 08.06.2004 v 16:35
CoMan
Newbie

Příspěvek č. 657 

Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete mnohem víc,
než jen laskavým slovem. Al Capone

Old Post 08.06.2004 v 17:26
CoMan je offline   Click Here to See the Profile for CoMan   Find more posts by CoMan   Click here to Send CoMan a Private Message   Click Here to Email CoMan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Re: Zprovoznění WL-500b Příspěvek č. 658 

Old Post 08.06.2004 v 17:31
Technik
Junior Member

Příspěvek č. 659 

Old Post 08.06.2004 v 17:38
blindripper
Newbie

Re: Re: Zprovoznění WL-500b Příspěvek č. 660 

Old Post 08.06.2004 v 18:18
blindripper je offline   Click Here to See the Profile for blindripper   Find more posts by blindripper   Click here to Send blindripper a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JohnyMmemonic
Old Post 08.06.2004 20:17
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 661 
Shair
Newbie

lama 2 lamas :) Příspěvek č. 662 

tak jsem se rozhodl to trochu shrnout protoze nektere lamy jsou jeste lamovatejsi nez ja nasledujici navod je bez zaruky a pro wl500g. nicmene me jede perfektne vcetne fungujiciho dc++ v aktivnim modu:

edit> bod 0 dulezity pokud jste s tim nak blbli tak vrele doporucuju pred flashem firmwareu dat factory defaults mozna se vam ve web rozhrani po flashi objevi netusene moznosti

1. nahrat firmware 1.7.5.6-5 pres webconfigurator popripade v rescue modu (wl500b)
2. pripojit se telnetem (doporucuju programek putty) na 192.168.1.1 port 23 u:admin p:admin
3. zadat

# nvram set 13_x_ClientMode=1
# nvram set 13_x_IBSS=1 :tenhle radek je zbytecny je to default ale proc ne
# nvram commit
a v mem pripade jeste
# nvram set bootCmd0="wl -i eth2 txpwr 50" :regulace vykonu
# reboot

zbytek uz pres web
cili v sekci Wireless - interface: zadat SSID vaseho AP a prekontrolovat zda je operation mode nastaven na Station a Client mode na Infrastructure - pokud ne tak zopakovat bod 3

v sekci IP config - wan a lan: zadejte staticke IP adresy a DNS pokud vam je nedava AP pres DHCP .. rekne vam je spravce AP

v sekci IP config - miscellaneous muzete povolit ICMP. viz respond on PING .... yes or no ... to be or not to be?

pro DC++
v sekci NAT - virtual server: nastavte pro jednotlive IP adresy lokalni site porty ktere pouziji

napr. 192.168.x.x 1412 both dc++ a pak to same zadejte do DC++

pokud potrebujete PC v DMZ tak staci v prislusne sekci zadat jeho lokalni IP

hmm tot asi vse

pokud se v tom chcete vic hrabat tak doporucuju
nvram show popripade
nvram show | grep X_ :kde X je cele cislo a napr. 13 je pocatek nastaveni pro sekci wireless

-howgh-

-S

P.S. za mozne chyby se omlouvam kdyz tak poslete PM a ja je treba opravim

Naposledy upravil Shair 08.06.2004 v 22:39

Old Post 08.06.2004 v 22:33
Shair je offline   Click Here to See the Profile for Shair   Find more posts by Shair   Click here to Send Shair a Private Message   Click Here to Email Shair   Visit Shair's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shamil
Newbie

Editor ? Příspěvek č. 663 

Zdravím vás tu fšechny

někdo tu dával dotaz na editor v WL-500b a nenašel jsem odpověď. Nemáte někdo tucha co v tom je za editor ?

Old Post 10.06.2004 v 09:48
Shamil je offline   Click Here to See the Profile for Shamil   Find more posts by Shamil   Click here to Send Shamil a Private Message   Click Here to Email Shamil   Visit Shamil's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Re: Editor ? Příspěvek č. 664 

Old Post 10.06.2004 v 10:47
gugo
Member

Příspěvek č. 665 

elaboraoval nekdo s nejakym traffic shapingem .... nema nekdo FW kde by bylo neco takoveho implementovano?

°°°°°°° Free neznamená zadarmo °°°°°°°

Old Post 10.06.2004 v 16:31
gugo je offline   Click Here to See the Profile for gugo   Find more posts by gugo   Click here to Send gugo a Private Message     Visit gugo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extract
Newbie

Re: Re: Zprovoznění WL-500b Příspěvek č. 666 

Naposledy upravil extract 11.06.2004 v 09:18

Old Post 11.06.2004 v 06:36
extract je offline   Click Here to See the Profile for extract   Find more posts by extract   Click here to Send extract a Private Message   Click Here to Email extract     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extract
Newbie

Příspěvek č. 667 

je možne být připojen k memu poskytovately všesmerovou antenou a zaroven pres tu samou vsesmerovku a to same wl-500b poskytovat pripojeni dalšim počítačům?
jak to nastavit?

Old Post 11.06.2004 v 09:36
extract je offline   Click Here to See the Profile for extract   Find more posts by extract   Click here to Send extract a Private Message   Click Here to Email extract     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xor
Member

Vykon v modu AP Příspěvek č. 668 

Cau, koupili sme 500b, kterym sme nahradili AP d-link 900AP+ B revizi. Zda se, ze Asus ma mensi vykon/citlivost, protoze kvalita linky se zhorsila. Firmware sme nemenili, od vyrobce 1.6.5.3, HW revize 1.0. Nasel sem na foru, ze pres wl.. txpwr jde menit vykon, zkousel sem vkladat hodnoty 10-255, ale nemelo to absolutne zadnej vliv.

Linka pred tim udelala 400-500kB/s, ted max 300kB/s. Co by slo jeste kde nastavit? Ma smysl upgradovat firmware?

Old Post 11.06.2004 v 10:11
xor je offline   Click Here to See the Profile for xor   Find more posts by xor   Click here to Send xor a Private Message   Click Here to Email xor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101

Příspěvek č. 669 

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 11.06.2004 v 10:50
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
začátek
Newbie

Question wl500 Příspěvek č. 670 

Jsem začátečník,potřeboval bych pomoc v několika věcech ohledně WL 500:1,jak nahrát Olegův firmvér do asuse.
2,co a jak nastavit aby se WL 500 přihlásila do wifi sítě a já připojím 3 PC přes RJ-45 do něj. předem dík za pomoc. M

Old Post 11.06.2004 v 14:14
začátek je offline   Click Here to See the Profile for začátek   Find more posts by začátek   Click here to Send začátek a Private Message   Click Here to Email začátek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extract
Newbie

Re: wl500 Příspěvek č. 671 

Old Post 11.06.2004 v 14:46
začátek
Newbie

Question wl500 Příspěvek č. 672 

Bod 2 zkusím až v tom novým firmware,ale jak ho tam dostat? uploadem mi to nejde-invalid firmware! tak jak?????:(

Old Post 11.06.2004 v 15:50
začátek je offline   Click Here to See the Profile for začátek   Find more posts by začátek   Click here to Send začátek a Private Message   Click Here to Email začátek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
začátek
Newbie

wl500 Příspěvek č. 673 

jo,je vůbec možný nahrát firmware pro WL 500g do béčka ,které mám???? Nebo jaký firmware mám pro to 500b použít abych ho použil tak jak potřebuji??? Dík moc za pomoc!!!!

Old Post 12.06.2004 v 09:30
pupik
Junior Member

problematicka asociace... Příspěvek č. 674 

Mate taky preblemy s associaci na AP v rezimu klient (system z USB FlashDicku)?
Ja uz nastavil 3 Asuse pro provoz v rez. klient, u vsech je problem s asiciaci pri startu. wl join je vzdy potreba volat dodatecne rucne pres Telnet a to nekdy az na poctvrte se chyti..
Diky za typy.

Old Post 12.06.2004 v 09:36
pupik je offline   Click Here to See the Profile for pupik   Find more posts by pupik   Click here to Send pupik a Private Message   Click Here to Email pupik   Visit pupik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnson23
Newbie

Re: wl500 Příspěvek č. 675 

Old Post 12.06.2004 v 10:57
johnson23 je offline   Click Here to See the Profile for johnson23   Find more posts by johnson23   Click here to Send johnson23 a Private Message   Click Here to Email johnson23     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drakula
Junior Member

500b a nahrani Olegova fw Příspěvek č. 676 

Takze nahrani fw do 500B !!!
(Delal jsem t pred 2 mesici, tak doufam ze si to pamatuju dobre)

1) Nainstaluj si z cd utilitu pro firmware restoration.
2) Mas spravny firmware (ano pro 500b se opuziva stejny jako pro 500g, akorat se nedoporucuje pouzivat g volby jinak je to OK)
3) Uvedes AP do firmware restoration modu = pri zapinani drzis tlacitko x sec (mam pocit ze to bylo dost dlouhu) AP zacne blikat
4) Pres tu utility provedes firmware restoration.
5) Pouzijes dalsi nastaveni z tohoto fora (Doporucuji proti klasicke logice cist pozpatku protoze narazis nejdrive na AKTUALNI SPRAVNY postup pro soucasne verze + uvidis komentare)

Drakula

Jdu problemu po krku - Drakula

Old Post 12.06.2004 v 12:59
Drakula je offline   Click Here to See the Profile for Drakula   Find more posts by Drakula   Click here to Send Drakula a Private Message   Click Here to Email Drakula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer
Newbie

Client bez NAT Příspěvek č. 677 

Asus WL500b - firmware 1.7.5.6

Tak jsem zkousel v modu client dat jedno PC do DMZ.
A funguje je to bezproblemu.Ve vnejsi siti byl muj pocitac videt.

Ale zajimalo by me jestli se da zrusit uplne Home Gateway
A mit pripojene pocitace primo na vnejsi sit.Bez nejake domaci podsite (Bez Nat).

Old Post 12.06.2004 v 14:05
Killer je offline   Click Here to See the Profile for Killer   Find more posts by Killer   Click here to Send Killer a Private Message   Click Here to Email Killer     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
začátek
Newbie

WL 500b Příspěvek č. 678 

Pánové díky za rady,vyzkouším to a dám vědět jak jsem dopadl,dík moc. ČUS

Old Post 12.06.2004 v 14:18
extract
Newbie

Příspěvek č. 679 

Tak jsem prave stravil týden hledáním signálu viz me časte dotazy o nastavenido clienta, a nakonec jsem zjistil že signál je všude jeno u meho baraku ne , ještě před tejdnem tam byl a ted neni:(, nevyte nekdo čim by se mohl rušit? třeba soused neco koupil a zapnul. Jeste ze mam ASUSE wl500 natahnu sí? až na garaž a tam signal je přesto že to je cca 4m od osi sousedovic baraku tak tam signal je, tak doufam ze dneska konecne budu po vsech tech trablech pripojen a testovat dal.
Jestli nekdo mate potuchy o možnejch zdrojích rušení tak dejte info

Naposledy upravil extract 15.06.2004 v 06:25

Old Post 15.06.2004 v 06:18
Krava
Newbie

Angry Fakt sem asi debil.... Příspěvek č. 680 

Tak panove, mam 500g co sem nejspis nakym zazrakem rozchodil jako klienta. Az potud sem temer sikovnej, ale dostat se na ftp z webu, to uz je fakt nad moje sily.... POMOOOOOOOOOOOOC!!!

fw 1.7.5.6-5 Modlim se za fsechny rady, znicenej Krava

Old Post 15.06.2004 v 21:22
Krava je offline   Click Here to See the Profile for Krava   Find more posts by Krava   Click here to Send Krava a Private Message   Click Here to Email Krava     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wladax
Newbie

Asus -externí anténa k.o. Příspěvek č. 681 

Zdravim, mam takovej divnej problem, Asus wl500b, nacpal sem do něj 1.7.5.6-2 pustil klienta, vše ok, odzkoušeno přímo 10 metrů od ap, funguje, pingá, prostě ok.Ale ouvej, odnesl jsem ho na jeho pravé bydliště, připojil k 24dB směrovej anténě pustil wl scan, wl scanresults a nic!!!tak sem odzkoušel jiné ap s tim samym kabelem a anténou a jede v poho(Ovislink)!!Tak sem začal laborovat s výkonem a txant a antdiv, nic nezabralo!!!Napadá někoho z vás něco co by s tim ještě mohlo bejt??vypadá to že prostě funguje jen integrovaná anténa!!vidim to na reklamaci..

Old Post 15.06.2004 v 22:37
wladax je offline   Click Here to See the Profile for wladax   Find more posts by wladax   Click here to Send wladax a Private Message   Click Here to Email wladax     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extract
Newbie

Re: Asus -externí anténa k.o. Příspěvek č. 682 

Old Post 16.06.2004 v 07:03
Jojkoz
Newbie

Příspěvek č. 683 

Da sa na WL-500b pripojit cez internu antenku 3 pocitace a cez externu dalsie ?
A spojazdnit zdielanie internetu pre vsetkych?

Old Post 16.06.2004 v 08:06
Jojkoz je offline   Click Here to See the Profile for Jojkoz   Find more posts by Jojkoz   Click here to Send Jojkoz a Private Message   Click Here to Email Jojkoz     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extract
Newbie

Příspěvek č. 684 

Old Post 16.06.2004 v 08:21
Leeonek
Newbie

client Příspěvek č. 685 

Ahoj,
můžete mi nekdo odpovědět co znamenají ty příkazy:

nvram set 13_x_ClientMode=1 # (0 = ap, 1 = sta, 2 = wet)
nvram set 13_x_IBSS=1 # (0 = bss, 1 = ibss)
nvram commit # uložení

zajímá mě co je 13_x_

potřebuju nastavavit ještě něco jiného (webové rozhraní je nastaveno) k připojení na jiný AP? na síti není internet, používám stejnou adresaci IP (pevnou bez DHCP) jak na bezdrátu tak na síti doma. Firmware mám 1.7.5.6-5
Pořád se to nechce připojit, nemám firewal, ale na hlavní AP se nedopingnu. Signál byl při použití WDS režimu vynikající, ale chci ho mít v režimu klient, protože to WDSko to drsně zpomaluje..

Teď jsem se dozvěděl že ten asus v režimu klient na hlavním AP visí (tváří se že tam je připojený klient s jeho MAC) takže to asi nějakým způsobem funguje, ale pingnout na něho nejde

Díky za rady

Naposledy upravil Leeonek 16.06.2004 v 09:34

Old Post 16.06.2004 v 08:49
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xor
Member

Re: client Příspěvek č. 686 

Old Post 16.06.2004 v 10:02
xor je offline   Click Here to See the Profile for xor   Find more posts by xor   Click here to Send xor a Private Message   Click Here to Email xor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Re: Re: client Příspěvek č. 687 

Pinguju jednak z počítače co je připojený za asuse na hlavní AP a z hlavního AP zase z počítače co je připojen za AP na toho asuse.
Co je maskarada a nebo arp proxy bohužel nevím a jak jsem četl návody na těchto stránkách myslel jsem že se to u této verze firmware zadávat nemusí, alespoň to bylo psané. Jen ty 3 první řádky a zbytek konfigurace přes web rozhraní.
Je tam teda ještě něco potřeba zadat?

Old Post 16.06.2004 v 10:16
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radekpv
Junior Member

Příspěvek č. 688 

Netuší někdo, jestli se dá fw pro wl-500 použít pro wl-330?
prosím o info nebo nasměrování. díky
(potřebuji rozměrově malé AP s regulací výkonu a monitorováním klientů)

Radek Kohout
radekpv@pvfree.net

Old Post 16.06.2004 v 10:18
radekpv je offline   Click Here to See the Profile for radekpv   Find more posts by radekpv   Click here to Send radekpv a Private Message   Click Here to Email radekpv     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tenis
Newbie

Re: client Příspěvek č. 689 

Old Post 16.06.2004 v 10:35
tenis je offline   Click Here to See the Profile for tenis   Find more posts by tenis   Click here to Send tenis a Private Message   Click Here to Email tenis     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Re: Re: Re: client Příspěvek č. 690 

Old Post 16.06.2004 v 11:15
tenis
Newbie

Re: Re: Re: Re: client Příspěvek č. 691 

Old Post 16.06.2004 v 11:52
tenis je offline   Click Here to See the Profile for tenis   Find more posts by tenis   Click here to Send tenis a Private Message   Click Here to Email tenis     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer
Newbie

Re: Client bez NAT Příspěvek č. 692 

Asus WL500b - firmware 1.7.5.6

Tak jsem zkousel v modu client dat jedno PC do DMZ.
A funguje je to bezproblemu.Ve vnejsi siti byl muj pocitac videt.

Ale zajimalo by me jestli se da zrusit uplne Home Gateway
A mit pripojene pocitace primo na vnejsi sit.Bez nejake domaci podsite (Bez Nat).

Old Post 16.06.2004 v 16:14
Killer je offline   Click Here to See the Profile for Killer   Find more posts by Killer   Click here to Send Killer a Private Message   Click Here to Email Killer     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spidla
Newbie

traffic shaping Příspěvek č. 693 

Vím, že tady tahle otázka už padla, ale nikdo neodpověděl tak se ptám znova :
Neví někdo jestli je v nějakým firmwaru traffic shaping ?
A jestli ne tak jak ho tam dodat ?

Old Post 16.06.2004 v 18:50
Spidla je offline   Click Here to See the Profile for Spidla   Find more posts by Spidla   Click here to Send Spidla a Private Message   Click Here to Email Spidla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xor
Member

Re: Vykon v modu AP Příspěvek č. 694 

Old Post 16.06.2004 v 22:19
Blax
Newbie
zastupce cloudu 10.121

Re: traffic shaping Příspěvek č. 695 

Old Post 16.06.2004 v 22:50
Blax je offline   Click Here to See the Profile for Blax   Find more posts by Blax   Click here to Send Blax a Private Message   Click Here to Email Blax     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xor
Member

Re: Re: traffic shaping Příspěvek č. 696 

Old Post 16.06.2004 v 23:06
jaha2x
Junior Member

Re: Re: Vykon v modu AP Příspěvek č. 697 

Naposledy upravil jaha2x 17.06.2004 v 08:29

Old Post 17.06.2004 v 07:19
jaha2x je offline   Click Here to See the Profile for jaha2x   Find more posts by jaha2x   Click here to Send jaha2x a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yato
Newbie

Re: Re: Vykon v modu AP Příspěvek č. 698 

Old Post 17.06.2004 v 09:30
yato je offline   Click Here to See the Profile for yato   Find more posts by yato   Click here to Send yato a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Re: Re: Re: Re: Re: client Příspěvek č. 699 

Old Post 17.06.2004 v 10:41
Leeonek
Newbie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: client Příspěvek č. 700 

Old Post 17.06.2004 v 10:48
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:21.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 891011121314151617181920 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás