Haló Jakube, to se ani jako správný majitel node Barrandov1 nepochlubíš o tom co všechno se dneska stihlo napáchat ? Nebo jsi už tou bezmála celodenní činností tak zdevastovaný, že nemáš sílu mačkat klapky na klávesnici
Pro ostatní co byli včera v hospodě (é, pardón, na schůzi , vše dopadlo podle naznačeného plánu a pokud se nám podaří schrastit notebook (či přemluvit můj archaický kousek ke spolupráci) + PICMIC wifi + nějakou přenosnější směrovku s kusem kabelu k té picmic, tak můžeme začít okamžitě měřit signál tohoto node u vás (i nás) doma.
Paráda, ne ? :-)
Tak máme na střeše dvě antény a móóóóc jim to tam sluší
Mě to taky slušelo, když jsem visel ani nevím jak vysoko na stožáru, kterej se strašně kejval, div že mě nevodfouk vítr, a v týhle situaci, drže se jednou rukou stožáru, jsem se musel trefit matkou na šroubek, kterej nebyl pevně uchycenej a visel asi 30cm nad mojí hlavou.
Potom anabáze se sháněním dlouhýho vrtáku.
Jéje.
Doufám že se to podaří vyfotit, abych se tam furt nemusel chodit koukat jak je to hezký.
Taky doufám, že ten vichr co se tu teď přehnal tu parabolu neurval, nebo nevohnul.
Přišroubovaný je to dobře, ale kdo ví?
Teď ještě aby začlo chodit Podolí a aby Ctirad přemohl linuxe natolik aby mu začal sloužit
Takže konečně se to začíná rozjíždět.
Bod Barrandov_1 je připojen k CZFree.Net.
Internet mi v současný době běhá tak mezi 230-400kbity, což je velmi slušný pro jednu stanici, ale pro 20 je to málo. Uvidíme kam se nám to podaří vyhnat.
Bohuel, jedna wifina musela jít do podolí, a tak vsoučasné době nejede na brr APčko, s dalšími pokusy budeme moci začít 20.11. až nám i4 dodá, další z-comy.
Jakub
PS: Máte někdo zájem o PCMCIA kartu (z-com 325, s pigtailem).
TO ladman:
Aha.. takže ty karty co ti maj přijít jsou do NB?
Tak to si ji budu muset pořídit jinde.
Ale porat nevim specifikace.Nejradši bych si koupil tu značku co maš na střeše aby to bylo určitě 100% kompatibylní. A jak je to s tou rychlostí?