Kubicz
Member
|
Muzeum PC |
Příspěvek č. 1 |
Zdravim!!!
Chtel jsem vas informovat o tom, ze se chystam zalozit takove mensi ( prozatim ) muzeum PC, potazmo i Wi-Fi ( pokud nekdo bude ochotny neco poskytnout )... Toto muzeum bude zdruzovat vse, funkcni i nefukcni, veci ktere nevypadaji fyzicky navyhozeni ( tzn. rozslapane MB, apod. ).. Veci jako 286, 386 samozdrejmosti, rozbity HDD ( nejaky pekne velky ). Zatim jeste nevim, kde muzeum umistit, nabidl se The BigShow s vyuzitim jeho domacich prostor, ktere by mohli byt pristupne verejnosti..
Je to docela blaznivej napad, ale kdyz se nebude externe platit za nejake prostory, za tu srandu mi to stoji..
Co by bylo dobre napsat?
1) Co muzete nabidnout..
2) Nejaky zlepsovaky pro muzeum..
3) Kde ho FREE umistit..
4) Vybirat nejake money ( zezacatku asi nee, ale casem, kdyz by bylo nejak systematizovano, tak by nemel byt problem privydelavat CZFreecku )
Doufam, ze jsem neslapl vedle, ze se zde nenajde nekdo, kdo by mne chtel narknout, ze chci provozovat muzeum, a jen za to vydelavat. Samozrejmosti je, starat se o muzeum, popisky, neco o nem na webu, to vse by se domyslelo pri realizaci..
Tak co, jste ochotni jit do toho??
Seznam funkcnich soucatek do muzea.. :
Jakekoliv mnozstvi 30pin SIMM RAM, do 386
Seznam nefunkcniho :
Do te doby, nez se najde vyuzitelny prostor, davejte sve tipy, ale srot si doma v byte skladovat nebudu..
A taky bych potreboval nejaky prostor, kam by mohla volne verejnost, u BigShowa by to bylo jen doma, kdyz by tam byl.. :(
Stejne jeden velky, zakladni problem je, jak organizovat muzeum, aby to bylo solidni pro verejnost, nekdo by tam musel sedet, prodavat vstupenky , a hlidat.. Jak na to?
Aktuality :
17.4.2004, 15:30 - !!!DULEZITE!!!, SHANIM PROSTOR NA VYSTAVOVANI, a taky bych potreboval helpnout s tim, jak zaridit bezpecnost expozice.. Sice by nikdo ( nekdo mozna jo ) nekradl 386, ale treba by je zlosti znicil:( , a to by byla skoda...
Dale by nebylo od veci skutecne nejak ty srotarny vyuzit ve prospech CZF ( museli by tam byt taky nejaky Wi-Finy )
E-mail: email@jrybar.com
Mobile : +420 602 445 636
Mobile : +420 731 652 397
Mobile : +420 608 474 796
Naposledy upravil Kubicz 17.04.2004 v 13:34
|