vice info o UPSkach by se hodilo. hlavne o tech rackmount. Cisca pocheckuju. premyslel jsem o nejake nove hracce na hrani, tohle by mi prislo vice nez vhod
soooc: Puvod legalni-dolozitelny, doklad nerad - ale neni problem, misto odberu jsem psal - Benátky nad Jizerou..
stybla: pokud mě paměť neklame, tak tam mám otestovaný rackmount UPS pouze APC 1250 s dobrými baterkami a pak několik netestovaných 700-1000Ah asi s mrtvými aku...
Asi bychn neco i vzal, ale musel bych vedet aspon peresne typy, u twech Cisco masinek se bez toho nedokazu moc orientovat .Celkem me zaajima Cisco PIX firewall 520, muzes mi treba PMkem poslat specifikaci?
RPELKA: Jsou tam Rackmount huby/switche většinou 16-24 portů, pak samozřejmě menší 8-16 portů. Je to prostě hromada, která není probraná a otestovaná. Ohledně disků, tak jsem to probíral a v IDE je kapacita 40MB - 10GB (vyjjímečně třeba 20GB) u SCSI je jedná převážně o 4-9GB (vyjjímečně 18GB)
hwsoft: Prohlížím tu krabic ze všech stran a nic jiného než že je to typ 520 nevidím.. Jinak se jedná prakticky o rackmount PC Pentium II/III s dvouma síťovkama 100TX, nějakou speciální kartou (asi BOOT) a FDD mechanikou.. Verzi IOS se i nepodarilo zjistit, moc se v pixech neorientuju.. :-(
inzenyr: Mam plnou rack skrin diskovych poli COMPAQ, tipuju kazde pole tak na 6U a myslím 8 disků. Disky jsou vyndané, ale sámozřejmě mám rámečky.. Disky byly 4GB - neměly smysl. Rozhraní SCA
devil666: ok, pondělí je ideální.. tel. 777163723
rychik: Obavam se ze ne.. Vetsinou max 1x FastEthernet
kamil2268: neni problem, cena je stejna, ale opravdu nutnosti osobni odber, nemam moc casu to probirat a jeste s tim jezdit na postu.
Šlo by u těch Cisek dát do fóra výpisy show version? Docela by to zájemcům umožnilo udělat si představu co které obsahuje. Stačí nabootovat Cisco a pres konzolový kabel se tam dostaneš vždy. V případě, že by jsi neměl hesla, tak můžu poslat návod na jejich vymazání.