Mam v pazoure jednoho rozsrotovanyho GWP-207 a s delkou kabelu muze byt jeste jiny problem. Vevnitr je nejaky noname RTL8186 s petiport switchem, z nej je vyvedeny kus UTP kabelu na desku s dvema RJ45 konektory. Ty jsou plosnakem propojeny primo, docela prasackym zpusobem. Je proto docela mozne ze to pri 100Mb rychlosti bude delat potize. Takze pokud bude delat chyby tak staci v routeru prepnout na 10Mb.
Samotny zdroj je opet spinany a nemel by byt problem. Na vstupu je 50V kondik, takze staci na vstupu zvednout napeti treba na 24V.
Co se tyce "PoE adapteru", tak uvnitr je propojka, ktera kdyz se zapne tak pusti stavu jeste do portu 2,3,4. Staci pouzit silnejsi zdroj a muzete napajet 4 jednotky najednou.
Vydrzte zitra to nafotim. Jen doufam ze se neuchechtate k smrti az to uvidite. Ja jsem jen oplakal 9 litu :(
Co si tyce citlivosti tak potvrzuju ale muze se to dost lisit kus od kusu. Na fotkach uvidite proc.
Zdravím troškou do mlýna.. Zakoupil jsem další GWP 207 alias WRT externí a hle.. Má to v balíčku akktivní POE.. Sice je to o něco větší než klasické pasivní ,ale má to možnost napájet více zažizení současně a k tomu odpovídající výkonější zdroj.
Mám to v provozu jen na kratkou vzdalenost,ale pokud bude počasí přes víkend tak bych to zkusil na dlouhém UTP .
Ted jsem k tomu pridal zdroj 24V, ale musi se v adapteru vymenit jeden kondik, ktery je puvodne na 16V. Ted to jede s cca 80m dlouhym kabelem a celkem OK.