Levicaci vzdycky vedi
co je pro jiny lidi dobry
a za jejich penize
jim to dobro radi zprostredkuji
Komousi kritiky takto zprostredkovaneho "blahobytu" rovnou likvidovali, pokud meli dost politicke sily.
Za komousova jsi musel mit registraci i na blbej xerox, dovedes si predstavit, co by asi prosazovali za zakony ohledne digitalni komunikace?
Pripadate mi, jako jedni bejvali komousi v jednom meste u Prahy. Zprivatizovali tam samosku a vesele podnikaji. Volej komouse. Na dotaz, jestli se nebojej, ze jim to komousi v pripade volebniho vitezstvi seberou podobne jako v letech nasledujicich voleb roku 1946, odpovedeli "No to prece nejde, my jsme to zaplatili." Jako by sve majetky vyvlastneni po puci v roce 1948 nezakoupili ci co?!?
Tygre, nechtel by si takhle nahodou zrusit tu urazejici hlasku u KSCM: (aneb chci zrusit czfree) .
To CSSD s ODS prece udelali vybornej zakon na 5.4GHz.
Kdyz by sis precetl navrh cloveka z CTU, kterej byl vybornej, tak by ses divil, ze ten clovek je v KSCM.
Pro informaci, me nezajima KSC pred rokem 89 (diky nim jsem tenkrat zil jak clovek a ne jak zvire, vyucil jsem se zadarmo a udelal skolu), me zajima KSCM dnes a jeji cile.
Kdyz to vezmem z jineho uhlu. Asi pred dvema roky bezel na CT1 porad o europoslancich z CZE. V Bruselu se mluvi anglicky, francouzky a nemecky. Z 3 desitek nasich europoslancu jich 70% neumelo ani anglicky...co tam chtej jako delat?
Kdyz prisli za Randsdorfem a ptali se ho v jake reci chce odpovidat, tak rekl, "ze je mi to jedno, muzete i rusky".
Cili anglicky, francouzky a nemecky narozdil od vetsiny umi.
Tyto 3 reci ovladali jeste 2 nasi poslanci.
Rekl bych, ze uroven znalosti nasich poslancu je vyssi u KSCM.
Zakony a dalsi by meli vytvaret lidi, kteri o tom alespon neco vi.
Mne se to taky nelibi. Ne ze bych je chtel volit, ale vnucovat tu vsem pomoci ankety svuj prizemni nazor je ponekud ubohy. Nehlede na to, ze mi nejak unika ta myslenka dohadovat se o ty zkur*eny politice i tady. Takze nejen smazat dovetek ale i celou anketu i s diskuzi.
A jinak kdybych mel volit podle minulosti tak to rozhodne nebudou ODS a ani CSSD, protoze dost mistnich prislusniku techto stran sem jeste v 89 videl jak nadsene cupitali pod rudymi prapory a mezi alegorickymi vozy na 1. maje. Ani zdaleka mi nepripadali jako odhodlani zastanci demokracie. A jeste na nas, co sme jen prihlizeli z kraje ulice koukali vcelku opovrzive, jako ze oni jsou ti suprovi budovatele miru a my jen prizivnici.
PS: nerikam ze sou takovi vsichni, ale prekvapuje mne, ze je hodne tech co ztratili pamet, za jaky tabor v celku aktivne kopali jeste pred 16 lety.