Jsem taky ze Sedlčany, ulice Pod Pilami. Vidim na celý dolní náměstí, paneláky na severu i jižní část. Je to ideální místo pro umístění AP apod.
Mám teď wifi od zdejšího bastlíře, má nezabezpečenou sí? a někdo sosá na mou MAC adresu. Už mě to přestává bavit!
Hlásim se k jakýkoli aktivitě, která bude znamenat alespoň malou změnu…
mám kamaráda, co bydlí v Sedlčanech a nyní je na intru v Praze. Mam jiz hodne velkou praxi ve wifi a chystam se v Sedl. rapidne zmenit situaci. Postupne bude zalozeno nekolik AP, ktere by mely zdrave konkurovat zdejsimu trhu. Bude se jednat o nekomercni wifi sit, na kterou se muze pripojit kazdy.
K tomu, aby se wubec neco dalo dohromady, je nutne ziskat prvotni finance. Vse bude reseno transparentnim financovanim, aby nikdo nemusel mit podezreni na nekale nakladani se spolecnymi penezi.
Kdo by mel zajem, napiste jmeno a prijmeni + ulici a cislo popisne pres SMS na 723 590 605.
Opakuji, ze se nejedna o komercni sit !!!! (ZDARMA)
Kdo ma zajem o spolupraci pri budovani site v oblasti Neveklov, Votice (severozapad od votic), Sedlcany (severovychod od sedlcan) a okoli, necht me kontaktuje. Pripravuje se zde velka komunitni sit!
ahoj vsichni
chci se zeptat-jak je to s pripojenim v sedlcanech?existuje zde uz neco nebo se neco buduje...?nejak semnic ve foru nenasel-jen to ze se neco ma budovat a to jest stare 2 roky dikys