ne, podle adresy dodání.
kdo napíše dodací adresu do prahy nebo jejího okolí, tak to dostane za vyšší sazbu. a aby někdo ušetřil dvě stovky s tím že si to nechá poslat někam do nějaký vsi 20 kilometrů za prahou, tak a? to tak klidně udělá, protože zase stejně ty dvě kila projede v bezínu nebo autobusem, mě je to buřt. nebo a? to ode mne nekupuje. většina mých cen je určena hlavně pro moravu nikoliv pro Čechy(kraj) ačkoliv jsem čehůn
ne, je to seriozni podnikani/zivnost, a cenova diskriminace to není, prostě pro prahu jsou vyšší manipulační náklady. pokud se to někomu nelíbí může si jít stěžovat na finanční úřad. Tím že si to zboží koupí/objedná tak s cenou souhlasí. já to nikomu nenutím, nemusí si to kupovat.
to žádné parametry wifi nemá, neb to wifi jednotku neobsahuje.
osobně se ale domnívám že to je pořád good řešení hlavně pro ty co tomu moc nehoví/nerozumí, když k tomu přidáš např. upravenou XI-500 tak jsi vysmátý. máš v tu chvíli switch+router+bezdrát za 5 000 rovných bez daně a antény. s anténou a kabelem za 6500. což je myslím docela příjemná cena.
pokud to postavíš na počítači tak je rozdíl mezi počítačem a tímhle rozdíl sedm stovek.
ahoj, k mani to je stale, jen ho nemam skladem. protoze o ne cz-free nejevilo zajem tak jsem je potom prestal kupovat takze neznam ani cenu, ale nemela by se prilis lisit.
a automaticky to adsl modem pripoji.