Zobrazení Jediného Příspěvku
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 1 

Sice je t v tomto vlakne taky ponekud OT, ale kdyz uz pan Rejzek zacal srovnavat sve spoje s ORCAVE, tak i ja pridam jedno svoje srovnani.

ALCOMA nechce prodavat sve spoje obcanskym sdruzenim, kdezto ORCAVE/miracle je proda velice rado a bez problemu...

Takze o co tehdy slo, obratil jsem se na alcomu ze chceme prvi 10G - MELII 90, komunikoval jsem prave s panem Rejzkem. Tam bylo jeste vse v uplne perfektnim poradku, dohodli jsme se na extra vymene bezne dodavanych 65cm antena za 35cm. Vse super, ale potom jsme byli preposlani k jejich servisni/prodejni organizaci VanCo, kde jsem jednal s p. Vonsikem. Celkova anabaze zacala dle ulozenych mailu 29.8. a skoncila 2.10, kdy nym psala pani z DRUHE leasingovky, aby jsme jim poslali podklady, ktere uz jsem chvili predtim posilali panu Vonsikovi. Pripravovani prvniho leasingu zacalo o mesic drive, kdy jsme byly ujistovani ze to nebude problem, postupne zo by to nemel byt problem, pak zitra mi to tam podepisou a nakonec po mesici, no oni mi to smetli ze stolu, zkusime to s druhou leasingovkou.

Na to uz jsme samozrejme nemeli sebemensi chut. 28.9. (kuk na data vyse) jsme oslovili orcave (na zaklade vzniku tohoto threadu), leasing pro neziskovku mi byl obratem potrvrzen ze neni sebemensi problem a 13.2. jsme byly domluveni ze 22.10 pojedeme na skoleni a rovnou si spoj odvezeme, takze pak uz jsme jen cekali.

Takze s alcomou to trvalo pres mesic a nebylo hotovo VUBEC nic a s ORCAVE bylo dohodnuto za 15 dni.

A to jeste pro ORCAVE je plus ze nam misto objednanych (a nedostatkovych - coz bylo tehdy jasne) 2222 85Mbit zapujcili zdarma 2030 43Mbit, kdyz jsme meli takovy problem s alcomou. Mame je pres zimu zapujcene doted a orcave jsme zatim nezaplatili ani korunu. Az si tam na jare pojedeme pro 2222, je dost dobre mozne ze si odvezeme uz druhy spoj.

Takze vzkaz pro alcomu: udelejte si ve vancu poradek, jinak zbytecne prichazite o zakazniky.

__________________

Old Post 21.02.2009 v 17:54
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]