Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

V prvni rade timto tonem a timto zpusobem z tve strany zde opravdu nic nevyresime. Tvuj posledni post beru opravdu jako urazku velmi hrubeho zrna. Takovymto jednanim leda tech par poslednich lidi kteri o CZFree maji nebo meli zajem akorat otravite a na cele CZFree se leda vykaslou.

Ja se snazim pouze domluvit se Simou ktery na to ocividne se...e a jsem tebou za to pranyrovan. Promin pokud mou snahu o vytvoreni spoje v ramci dvou cloudu jihovychod a severovychod mne jako fanouska a priznivce CZFree a je jedno za jake penize vyplata, pujcka u sporky od kamose nebo pani kabelnetove podnikajici v cemkoliv chces karat a mou snahu nazivas zasiranim vlakna tak mne vysvetli co vsichni vlastne chcete.

Nebo jde o to ze mne chcete vyfakovat z tohoto fora i mapy. A co docilite ze tu sit zabalim a dam ji do konkursu. Ta sit mne stala nemalo meho casu 4 roky meho zivota i penez a a to bohuzel ne z zisku pani Kabelnetove ale, i z podpory na pracaku, pujcek, vyplaty a pod.
To ze mne vystrnadite z mapy a z tohoto fora co docilite nic ta sit nezmizi maximalne nekdo zjisti ze je tam parazdno v mape a pozdeji ze je plno ve vzduchu.

Pokud je zasirani vlakna to ze se mne nelibi ze Jablonka zacala zpoplatnovat traficc czfree tak mam byt karan opravdu by mne zajimalo za co ze rikam pravdu no je fakt ze ta se nekdy hur posloucha.

Vzal bych zde v potaz jinou vec a to ze Sima nemel ani trochu snahy a zakladni slusnosti zde odpovedet ano zde mas nacionale pro BGP a nebo jdi do hajzliku nezajimas mne.

Budu se opakovat nemam slov na to aby mne nekdo napadal ze zneuzivam CZFree jak - za to ze chci upozornuju za svy prachy ne pani kabelnetove postavit spoj z Kyji na Prosek. Navic mam byt jeste karan ze chci po Simandlovy nastaveni BGP a tim padem zasiram vlakno fakt nemam slov a nemam silu na to se tu doprosovat nejakyho podelanyho BGP kdyz pan Simandl ocividne na vse akorat kasle.
Mily Belgarate co se tyka Proseku a Tak to byl muj posledni post ohledne doprosovani se BGP u Simy.
Je videt ze Prosek je spis komerce schovana do OS nez sit ktera by mela zajem o CZFree.
To mne nemuze branit zde stavet AP a linky snazici se plnit prvotni myslenku o CZFree.

__________________

Naposledy upravil kabelnet 24.03.2008 v 00:51

Old Post 24.03.2008 v 00:36
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]