Zobrazení Jediného Příspěvku
3epox
Junior Member

Registrován: 19.11.2004
Příspěvků: 242

Příspěvek č. 1 

1. Ano Off Topic
2. Robi to tak uz skoro kazdy. Staci mrknut na net a vcelku slusny zaver si kazdy gramotny clovek o "stave" spravi za par minut. Ozval som sa preto, ze som nevychadzal z udivu, ze prave v tejto casti mesta to je zrejme? inak. Tisice mesacne za internetove pripojenie sa platily pred 12 rokmy. Ak tomuto vravis pokrok nerad by som ta za par rokov stretol na niejakom urade ako uradnika. Vsetci nadavaju na Telekom nakolko vsetkych vysava. Blbost bude asi traumou strednej europy ak si niekto zaplati este horsie a drahsie pripojenie u teba. (Samozrejme ak to nesifrujes a ochudis niekoho o sukromie, si lacnejsi ty lebo predas viac kapacity na jedno AP)
3. Najst dnes kohokolvek na cokolvek je len otazkou hladania. Demagogia? O co lepsie to ide tebe? Alebo sa iny zblazni viac ako ty? Zdas sa byt celkom fit podla toho ako sa liciss na svojich strankach Je to wifi fakt taky hardcore? Nemyslim.
4. Ak nieco spravim z nadsenia budem nadseny. Ak chcem vejvar nebudem nikoho priberat v nadeji, ze casom pusti chlp a ak nie potom lamentovat.
5. Na to ako nic nechces sa chovas podozrivo milo a priatelsky. Praha je Praha. Urcite mi rozumies.
eZ.

Naposledy upravil 3epox 22.06.2005 v 10:19

Old Post 22.06.2005 v 10:08
3epox je offline   Click Here to See the Profile for 3epox   Find more posts by 3epox   Click here to Send 3epox a Private Message   Click Here to Email 3epox     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]