Ahoj, umí to staré Ovislinky 1100AP a i ty nové, 1120AP.
Ve starém se to nastavuje od -5 dB do +15dB, u nového je to trochu horší, tam je Low, Middle, High, Highest. A na škatuly je napsané Up to 17.5dB :-)
to jsem se te prave chtel zeptat, ASUS nativne neumi regulovat vykon, ale protoze bezi na Linuxu, tak je to mozne nejakym prikazem udelat. No jo, ale kdyz vypadne elektrika, tak se mi vsechno zreseti do puvodniho stavu. Da se to nejak udelat aby se to delalo po restartu automaticky?? Uz to nekdo zkousel?
Diky trifidovi2 za zalozeni uzitecneho tematu. Byl bys ochoten ten prehled s pomoci dalsich prispevku doplnovat a udrzovat? Mozna bychom pak mohli pozadat moderatory o "predsunuti" vlakna do "čtěte:".
P.S. Moznost regulace v klientskem rezimu taky povazuju za mimoradne dulezitou. Bohuzel o zadnem HWAP ktere by ji umelo nevim.
Pokud je to důležité - a věřím že je - tak by stálo za to zahrnout i wifi karty, jak pod linuxem tak pod windows. Sám se snažím se už týden tyhle informace vyzobávat a furt si připadám jak slepé kuřátko kterýmu nakonec nezbyde než udělat krok do tmy.
RE: Z-COM XI-1500(fmw.2.9.4)
výst. výkon: 13dBm
regulace výkonu: NE*
*v nastavení sice regulace je, ale prakticky nefunguje!!
---------------------------------------------------------------------------------
Nevíte nekdo jestli je to vada firmwaru, nebo jstli to nadobro nefunguje? Docela se mi u tohotp AP libi to omezovani rychlosti uzivatele, ale nevim jestli mam do toho jit, kdyz to neumi reg. vykonu? Co si to tom myslite?