Osobne se mi hrube nelibi soucasne zasahy do debaty moderatory. Myslim si, ze to zneprehlednuje celou diskusi a je to ke skode veci. Osobne si radsi prectu par off-topic prispevku, nez abych musel zvlast otvirat pomalu kazdy druhy prispevek, jak se tomu stalo v pripade rozdeleni temat Ronja/Crusader. Soucasne chapu, ze majitel domeny (a jim povereni) si muze delat co chce, ale jsou veci, ktere by proste delat nemel. A mel by prihlednout k prani uzivatelu. Proto se zde prosim vyjadrete - libi se vam soucasne hrube zasahy do nekterych diskusi?
Moderace prispevku a jejich oznacovani podle obsahu je urcite dobra (nikoli jejich promazavani a bezpredmetne presouvani do Zumpy). Co by ale mozna stalo za to je pridat do Preferences uzivatele moznost deaktivovat skryvani Off-Topic, FUD, apod. prispevku.
uvital bych predevsim dve vylepseni soucasneho systemu:
- aby bylo videt kdo prispevek zmoderoval (vyhnuli bysme se podrazdenym otazkam a flames na tema "proboha kdo mi tady moderuje prispevky")
- aby prispevky mohl krome moderatoru moderovat i zakladatel vlakna ( lidi by si pak delali sami poradek ve vlaknech ktere zacali, jsou vic v obraze nez moderatori, a tak ...)
vyvoj fora organizuje Danny, vsechny podnetne bavrhy a nabidky na programovaci pomoc piste do prislusneho fora na CF. Na vyvoj VF nema Carlos bohuzel cas, ale pokud se neco podari naimplementovat na CF, tak by nemel byt problem to aplikovat i na VF.
ja bych moderatory ponechal ale trochu bych je pribrzdil......naky z nich mi rikal ze zbytecne prispevky zneprehlednuju forum. Chtel bych jim rict ze to zneprehlednuji hlavne oni vecnym presouvanim a moderovanim. a nejlepsi sou presuny do zumpy. Kdyz napisu ze sem tady nekdy videl odkaz na neci stranku kde mel na stazeni eagle i s crackem a ze bych ho chtel zverejnit znova bo ho nemuzu najit a oni mi to hodi do zumpy......no fuj..... kdybych napsal, dejte mi nekdo crack na eagle. no fajn. mluvim a navadim nekoho k nelegalni cinosti. ale : za prve: chtel sem tim priblizit a lepe charakterizovat onu stranku. a za druhe : MILI MODERATORI, ZAJIMALO BY ME NAKOLIK MATE VY VASE PROGTRAMY LEGALNI. mozna sou mezi nama takovi, ale vzhledem ktomu jak jsou tyto programy drahe si myslim ze ne moc lidi je pouziva bez cracku.
a pak: uz nevim kde ale nekde se tu psalo ze naky soubor na ktery tu byl zverejneny odkaz nejde otevrit, nebo proc nejdou otevrit soubory v cracknute a normalni verzi ( nebo tak nejak, nevim presne) otevrit. nekdo psal ze tam staci neco prepsat, a ze se podiva co, a pak to sem da.
tak nevim proc ste teda nezmoderovali i tohle..............
ALE STEJNE, ASI TO NEMA CENU PSAT, PROTOZE MI PRIDETE NEPOUCITELNI
((((.....jestli mi tez zmoderujou i tohle....to sem zvedavy))))