Docela by mě zajímalo proč někteří Freene?áci využívající monitor nastavují linky s právem jen pro mappery takže normální uživatel globálně opět vidí prd. Je nějaký důvod proč nezveřejnit jak CZF vypadá?
Je tu někdo kdo by mi vyvětlil proč u svého linku použil pro uživatele neviditelné práva?
Tak zaprve. Nejsem Maper!!! Ale delal jsem bububu aby lide pripojeni k nam si dali doporadku sve statusy. Jedna se vetsinou o lidi co jsou k nam pripojeni jen kvuli netu a vicemene na vse dlabou. Presto vyuzivaji ci vubec svym pripojenim podporuji nasi sit a byl bych rad aby bylo videt ze tam jsou. Kdyz uz se musej proklikat v monitoru, mozna se zactou do fora a .... kdo vi... (neni to muj prvni pokus dostat je na monitor)
Jinak mi porad zadny utajovac nerekl a proc nechce aby jeho linky byli videt.... tak at je tam nedava... ale proc jen pro nekoho? Proste nechapu smysl toho utajeni....
azzie: lidi jsou různí, vůbec bych se nedivil, kdyby nás někdo rušil schválně. sám víš, kolik jsme naměřili vysílačů.
mimochodem ze střechy heavenu to bylo 87 sítí.