CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > HostAP > Announce: WeWiMo
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Announce: WeWiMo Příspěvek č. 1 

Old Post 07.07.2003 v 23:05
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marel
Newbie

Registrován: 29.07.2002
Příspěvků: 49

Příspěvek č. 2 

Tak jsem testikoval...

Je to oki :-)

Akorat se mi neukazuje karta v Ad-Hoc modu - jestli to ten scriptik ale vlastne podporuje.
a nechodej mi ty dve barvy (gif), ale to bude asi tim ze to poustim pres cgi a sem lama na linux
jinac pouzivam hostap 0.0.1

Old Post 08.07.2003 v 15:47
marel je offline   Click Here to See the Profile for marel   Find more posts by marel   Click here to Send marel a Private Message   Click Here to Email marel   Visit marel's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 3 

Naposledy upravil Plnt 09.07.2003 v 12:38

Old Post 08.07.2003 v 16:52
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

WeWiMo 0.0.4 Příspěvek č. 4 

Old Post 12.07.2003 v 01:03
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

WeWiMo 0.0.5 Příspěvek č. 5 

Ode me z webu si muzete stahnout novou verzi 0.0.5, ktera uz nepotrebuje 2 GIF soubory pro zobrazeni sily signalu. Doporucuji vsem, kteri spousteji WeWiMo primo pres webovy server jako skript - uz neni treba rucne zadavat cestu k souborum s obrazky.

Honza

Old Post 20.07.2003 v 12:12
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milanc
Member

Registrován: 27.12.2002
Příspěvků: 452

wicontrol -l Příspěvek č. 6 

ahoj,
snažím se o něco podobného pod freebsd, v podstatě mi jde o trasformaci údajů do příjvětivější/grafičtější podoby. Výpis asociovaných klientů získaný přes wicontrol wi0 -l vypadá následovně:

1 station:
00:60:b3:xx:xx:xx asid=0200, flags=3, caps=1, rates=f<1M,2M,5.5M,11M>, sig=19/0

můžete mi někdo vysvětlit, co znamená asid,flags,caps a jakou hodnotu udává sig? dB nebo %, jak tuto hodnotu nejlépe převedu na "teploměry"...

dík,
Milan

Naposledy upravil milanc 20.07.2003 v 21:36

Old Post 20.07.2003 v 21:20
milanc je offline   Click Here to See the Profile for milanc   Find more posts by milanc   Click here to Send milanc a Private Message     Visit milanc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

WeWiMo 0.0.8 Příspěvek č. 7 

__________________

Old Post 27.09.2003 v 22:25
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanysek
Newbie

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 61

Příspěvek č. 8 

nemoh bysi prosim popsat nejaky postup jak to instlanout ? jak to mam dostat do wispa ? diky.....nejak polopate

__________________

______________
:.:> HaNySeK <:.:

Old Post 28.09.2003 v 08:04
hanysek je offline   Click Here to See the Profile for hanysek   Find more posts by hanysek   Click here to Send hanysek a Private Message   Click Here to Email hanysek   Visit hanysek's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 9 

__________________

Naposledy upravil Plnt 28.09.2003 v 11:23

Old Post 28.09.2003 v 11:19
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

Příspěvek č. 10 

nezobrazuje mi ve wispu vic nez jednu kartu
mam netcs0 v adhocu
netcs1 v managed
zobrazi jen netcs1
pokud tam neni tak zobrazi netcs0

Old Post 21.10.2003 v 16:38
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

WeWiMo 0.0.9 Příspěvek č. 11 

__________________

Old Post 25.10.2003 v 13:35
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 12 

__________________

Old Post 27.10.2003 v 15:25
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

WeWiMo 0.1.0 Příspěvek č. 13 

__________________

Old Post 28.12.2003 v 13:52
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanysek
Newbie

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 61

wlan0 unknow Příspěvek č. 14 

hoj tak sem nahodil posledni wewimo jak cgi skript ve wispu a najede mi to akorat nemam tam ty statistik jenom wlan0 (unknow) neporadite mi ? ve wispu mam xi 626 1.5.6 hostapy od HWSOFTA....0.0.3

HEELP....predchozi verze sem nezkousel...

__________________

______________
:.:> HaNySeK <:.:

Old Post 29.12.2003 v 11:18
hanysek je offline   Click Here to See the Profile for hanysek   Find more posts by hanysek   Click here to Send hanysek a Private Message   Click Here to Email hanysek   Visit hanysek's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Re: wlan0 unknow Příspěvek č. 15 

__________________

Naposledy upravil Plnt 29.12.2003 v 11:51

Old Post 29.12.2003 v 11:46
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hanysek
Newbie

Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 61

wewimo Příspěvek č. 16 

__________________

______________
:.:> HaNySeK <:.:

Old Post 29.12.2003 v 12:26
hanysek je offline   Click Here to See the Profile for hanysek   Find more posts by hanysek   Click here to Send hanysek a Private Message   Click Here to Email hanysek   Visit hanysek's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:27.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz