Hmm, to neni tak uplne pravda, ze bude mit GW prideleno IP od jednoho konkretniho CLOUDu... Jake IP ma mit dejmetomu moje GW, kde se jeden spoj planuje na Klamovku a druhy ... uplne jinam ? ;-) Brano topologicky jde vlastne o node, ne AP. Tzn. budu mit pro kazdy AP, ktery se na me pripojuje jine IP? No pekne, ale co kdyz je na jeden spoj (= kartu = IP) pripojeno vice AP z ruznych cloudu? No a ted babo rad :-).
Obavam se, ze toto dost nestandartni chovani se bude proste v tech pripojovanych AP muset dost nafest zadratovat. Nejsem zadny sitar, avsak tak nejak v kostech citim, ze s touhle situaci se uplne bezne nepocita. Proberu to s linuxarema a uvidi se.
Ahoj chtel sem se zeptat, jestli je do budoucna moznost domluvit se s IPEXem na umisteni nejake dalsi brany nekde jinde v Praze. Konkretni napr. nekde kolem Florence, popripade Karlin??
Pokud máte na srdci nějakou konkrétní otázku nebo problém, pište mi prosím private messages. Jednak se tím zpřehlední forum a také je nad rámec mých sil kontrolovat, zda někdo něco ode mě náhodou nepotřebuje. PMka to všechno jistí .
Ahoj mam na satrosti node MHD.ducktown.czf (10.23.2.10)
Vzhledem k tomu, že bychom měli mít přímou viditelnost, chtěl bych
se už předbežně domuvit na propojeni.
Do budoucna planujeme zrizeni ap MHD a zalohovani spoje ronjou. ) Jen je potřeba se domluvit jestli to bude na Omicron, nebo na Howarda
O kousek výše se tu psalo o zřízení AP na Florenci/Karlíně. Minimálně Kid a Blackie by měli velkou radost, že jsou znovu online.