CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Prism 2.5/3 Windows 2k/XP/2K3 WPA driver
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Re: ? Příspěvek č. 65 

__________________

Old Post 14.09.2004 v 15:49
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BMunihb
Newbie

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 45

Poděkování Příspěvek č. 66 

Děkuji za podání vysvětlení a za nabídku zaslání driverů pro W2000 Server s SP4 mailem...velice uvítám. Pokud jsi on-line a máš něco jako ICQ, zkus prosím moje 177147708, a? neobtěžuji i ostatní svojí nemohoucností...

Old Post 15.09.2004 v 09:29
BMunihb je offline   Click Here to See the Profile for BMunihb   Find more posts by BMunihb   Click here to Send BMunihb a Private Message   Click Here to Email BMunihb   Visit BMunihb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spec-cz
Newbie

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 52

Příspěvek č. 67 

Old Post 26.09.2004 v 06:05
spec-cz je offline   Click Here to See the Profile for spec-cz   Find more posts by spec-cz   Click here to Send spec-cz a Private Message   Click Here to Email spec-cz   Visit spec-cz's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 68 

Koukam to i narve do RAM 1.8.2 fw, mam v ROM 1.8.0, nemate nekdo novejsi? Nekde jsem slysel o 1.8.3...??? Ale do ROM, ne do RAM

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 27.09.2004 v 01:07
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Post Firmware Příspěvek č. 69 

__________________

Old Post 27.09.2004 v 02:25
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 70 

Mno kdyz se podivas do ty utilitky jak je v tray s napisem i, tak tam mas i details a fam je verze fw, kdyz zakazes update firmware, ukaze mi to 1.8.0, kdyz povolis, je tam 1.8.2

Jo, myslel jsem ten 1.8.3 do ROM

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 27.09.2004 v 07:50
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 71 

__________________

Old Post 27.09.2004 v 12:50
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sendyss
Newbie

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 3

rusenie Příspěvek č. 72 

zistili ste niekto ake je idealne nastavenie driverov pri zarusenom prostredi?
Pripadne je niekde vysvetlene ktore polozky co robia?
Skusal som experimentovat s AP density a nic to nepomohlo, tusim sa to este zhorsilo...

Old Post 28.09.2004 v 01:01
sendyss je offline   Click Here to See the Profile for sendyss   Find more posts by sendyss   Click here to Send sendyss a Private Message   Click Here to Email sendyss     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowprize
Newbie

Registrován: 15.10.2004
Příspěvků: 8

Mrkvosofti Update Příspěvek č. 73 

Zkouseli jste nekdo nahrat drivery ktery nabizi Windows update ? Nemam moc odvahu si nechat nahravat cokoliv od MS.

Mi zamrzava karta ve Windows XP sp2 Eng. Pomuze az restart PC nebo karty. Nezkousel sem jeste drivery uvedene vyse.

Old Post 25.10.2004 v 09:58
lowprize je offline   Click Here to See the Profile for lowprize   Find more posts by lowprize   Click here to Send lowprize a Private Message   Click Here to Email lowprize     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pevan
Newbie

Registrován: 12.05.2003
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 74 

Ani je nezkoušej.Jsou to ty původní,co byly na CD k XI626.Tzn přes dva roky staré a blbnou.

Old Post 25.10.2004 v 23:04
pevan je offline   Click Here to See the Profile for pevan   Find more posts by pevan   Click here to Send pevan a Private Message   Click Here to Email pevan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariang
Newbie

Registrován: 31.10.2004
Příspěvků: 1

pomoooc Příspěvek č. 75 

Precital som tuto niskusiu parkrat a stale neviem najst riesenie na moj problem. Xi626, WXP+SP1. Stare drajvre funguju OK. Ked nainstalujem 3.0.4 alebo 3.0.8, tak v device manageri v properties toho drajvra mi chybaju zalozky tykajuce sa kryptovania a pod. Skratka vidim tam len General, Advanced, Status, About, Driver a Resources. Momentalne bezim na 3.1.volaco od MS (bola tu na to linka), pri 3.0.4 a 3.0.8 sa mi nepodarilo linku ani nahodit. Parlkrat som mal nainstalovanu 3.0.4 takym sposobom, ze sice bola chyba 10 (unable to load driver) ale zato som tam videl vsetky tie polozky.... Prosim, skuste niekto poradit. A najlepsie ako sestrocnemu decku, lebo niekde robim nejaku strasnu blbost....

Old Post 01.11.2004 v 18:20
mariang je offline   Click Here to See the Profile for mariang   Find more posts by mariang   Click here to Send mariang a Private Message   Click Here to Email mariang     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 76 

__________________

Old Post 22.12.2004 v 13:39
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VAS
Junior Member

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 105

wlan Příspěvek č. 77 

Kdyz to tu bylo po neake dobe otevreno, nevite tedy kde sehnat novejsi verzi wlan utils nez 1.0?Jak uz nekde tady zaznelo, tato verze ma docela neprijemny bug v podobe, ze neustale zvetsuje svou velikost v pameti (z pocatecnich neco pres 3mega po nekolika dnech i nekolik desitek).Anebo neexistuje neake finta jak zamezit, aby to tato verze delala?(system win XP)

Old Post 23.12.2004 v 08:04
VAS je offline   Click Here to See the Profile for VAS   Find more posts by VAS   Click here to Send VAS a Private Message   Click Here to Email VAS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Adwance
Newbie

Registrován: 24.12.2004
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 78 

Zdravim. Mam stejny problem jako vice lidi zde. Nahral jsem novy driver a jede v pohode ale po restartu wokna proste driver nenajdou nebo nevim co a musim ho dat nainstalovat znova aby to zase fungovalo. Nenalezl nekdo z vas reseni jak tomuto zamezit ?? Pocitac sice restaruju jednou za par dni takze mi to zase az tak nevadi ale je to zbytecna prace na vic :(.

a jeste jeden dotaz mam. Nalezl jsem zde nazev "terciální firmware". Muzete mi nekdo rict co to znamena ?? dik a stastne a vesele svatky

Old Post 24.12.2004 v 13:34
Adwance je offline   Click Here to See the Profile for Adwance   Find more posts by Adwance   Click here to Send Adwance a Private Message   Click Here to Email Adwance     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 79 

hele jaky je nejnovejsi fw pro 626/325ku? mam tu 1.1.4/1.8.3 oba do ram, do flash mam 1.1.1/1.8.0

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 31.01.2005 v 00:05
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bennie
Newbie

Registrován: 12.07.2004
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 80 

Old Post 18.02.2005 v 17:41
Bennie je offline   Click Here to See the Profile for Bennie   Find more posts by Bennie   Click here to Send Bennie a Private Message   Click Here to Email Bennie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:26.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz