CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Prism 2.5/3 Windows 2k/XP/2K3 WPA driver
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
standa99
Junior Member

Registrován: 01.10.2003
Příspěvků: 127

Příspěvek č. 17 

Uz jsem to tu nekde psal (jiny thread), ze mi ty ovladace s XI-325 v NB na Win2k nenabehnou. Po nekolikerych reinstalacich driveru jsem se dostal do stadia, kdy tam mam stare "ovladace" a nove "utility". A to nemam cas vyzkouset jestli to bezi, ale neverim, ze to bude delat dobrotu.

Old Post 11.07.2004 v 15:18
standa99 je offline   Click Here to See the Profile for standa99   Find more posts by standa99   Click here to Send standa99 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SATURN
Newbie

Registrován: 23.01.2004
Příspěvků: 36

Novy driver mi nebezi Příspěvek č. 18 

Zdravim vsechny,

stejne jako Orange Juiceovi se mi nepodarilo rozbehat tyhle drivery. Drivery se v poradku nainstaluji ale nedokazi "nastartovat" kartu, takze je v device manageru u zarizeni zluty vykricnik a control utilita hlasi ze driver neni nahran. Pouzivam Zcom XI-626 PCI verzi. Karta ma firmware ver. 1.07.04 a stavajici drivery mam 1.07.29. configuration util je ver. 4.0.7. Co delam spatne? Zkousel jsem odinstalovat stary driver a nainstalovat pouze novy.

P.S. Bezim pod XP SP1

Diky za kazdou radu

Saturn

Old Post 11.07.2004 v 20:01
SATURN je offline   Click Here to See the Profile for SATURN   Find more posts by SATURN   Click here to Send SATURN a Private Message   Click Here to Email SATURN     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spec-cz
Newbie

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 52

Příspěvek č. 19 

To se mi až nechce věřit, už jsem to rozchodil na více než 10 počítačích a nikde žádný problém. Doporučuji instalovat driver tím způsobem, že nějdřív nainstalovat tu 3.00.4 a pak v dosu přepsat prismnds.sys tou nejnovější versí 3.00.8
Každopádně ten starý driver odinstalovat, soubor wlannds.sys smazat! Pak rozbalit ten driver 3.00.4 a místo setup.exe instalovat ručně přes aktualizovat ovladač. Firmware na kartě by měl být primární 1.1.1 a sekundární 1.7.4
Každopádně je to ověřené a musí to jít, pokud to hlásí vykřičník a chybu 10, tak je to špatně nainstalováno...

Old Post 11.07.2004 v 20:52
spec-cz je offline   Click Here to See the Profile for spec-cz   Find more posts by spec-cz   Click here to Send spec-cz a Private Message   Click Here to Email spec-cz   Visit spec-cz's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SATURN
Newbie

Registrován: 23.01.2004
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 20 

Old Post 11.07.2004 v 22:21
SATURN je offline   Click Here to See the Profile for SATURN   Find more posts by SATURN   Click here to Send SATURN a Private Message   Click Here to Email SATURN     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 21 

Old Post 13.07.2004 v 19:32
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standa99
Junior Member

Registrován: 01.10.2003
Příspěvků: 127

Příspěvek č. 22 

Old Post 13.07.2004 v 19:47
standa99 je offline   Click Here to See the Profile for standa99   Find more posts by standa99   Click here to Send standa99 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murdoc
Newbie

Registrován: 12.03.2004
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 23 

tak jsem tyto drivery též vyzkoušel, ale mám problém:

když vyplním essid sítě tak to jako hledá ale nenajde (ve starý Wlan utilitě pro to byla přímo kolonka, tady již není, pouze network name - mimochodem Wlan utilita mi též nechodí :( )

na defaultní nastavení to běží, ale automaticky se mi to přihlásí na jinou sí? a já to nemůžu změnit. Co dělám spatně?

Old Post 13.07.2004 v 23:03
Murdoc je offline   Click Here to See the Profile for Murdoc   Find more posts by Murdoc   Click here to Send Murdoc a Private Message   Click Here to Email Murdoc     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Exclamation kam se podeli ? Příspěvek č. 24 

No mám první zjištěné nedostatky a jsou to pro mě velmi bolestné nedostatky.

Ad 1) v nastavení karty zmizela položka WEP a výběr 64 a 128 kB/s

Ad 2) to WPA nikde nevidím :(

Ad 3) nejhorší zmizela položka Speed (1, 2, 5.5, 11 a fully auto)
Používám kartu s 11 Mbit fixed a teď mám z toho fully auto a mění se to sakra rychle což moc není dobrý pro mé kolegy na sektoru a ani pro mě ne vlastně.

Takže tohle je docela dost velkej průser :(

__________________

Old Post 14.07.2004 v 02:22
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 25 

Murdoc: Network name by malo byt SSID ak sa nemylim...

Stay d: WPA - bezi ti service Wireless Zero Configuration ? Mas WPA updaty z windowsupdate.microsoft.com ? Potom sa to da nastavit cez tu Windowsiu utilitu na WiFi siete...

ad zmiznute polozky: nizsie mam post o tom ako to tam dostat skrze upraveny INF... len to treba odskusat, ci to fkt funguje...

Naposledy upravil paulie 14.07.2004 v 11:59

Old Post 14.07.2004 v 07:36
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spec-cz
Newbie

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 52

Ach jo... Příspěvek č. 26 

Old Post 14.07.2004 v 09:06
spec-cz je offline   Click Here to See the Profile for spec-cz   Find more posts by spec-cz   Click here to Send spec-cz a Private Message   Click Here to Email spec-cz   Visit spec-cz's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spec-cz
Old Post 14.07.2004 09:12
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] () Příspěvek č. 27 
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 28 

Old Post 14.07.2004 v 11:10
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 29 

Old Post 14.07.2004 v 11:41
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 30 

Old Post 14.07.2004 v 11:57
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
standa99
Junior Member

Registrován: 01.10.2003
Příspěvků: 127

Příspěvek č. 31 

takze ten inf z toho hacku mi bezi (Intersil 3.0.4 - Zcom 325 Hack.zip)
ten co tam mas navic se na me XI-325 nechytne

dik

Old Post 15.07.2004 v 21:27
standa99 je offline   Click Here to See the Profile for standa99   Find more posts by standa99   Click here to Send standa99 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paulie
Newbie

Registrován: 06.12.2002
Příspěvků: 97

Příspěvek č. 32 

aha, myslel som to tak, ze ten samostatny INF je pre Stay d,
pre vsetkych ktorym fungovali povodne drivery 3.0.4.

ak mas ZCOM 325 tak ti staci ten INF z hacku, ak sa nemylim ten uz by mal obsahovat vo vlastnostiach karty SSID a ostatne veci, takze nic insie netreba doinstalovavat.
... ale netestoval som ci vsetky tie nastavenia funguju.

Old Post 15.07.2004 v 21:36
paulie je offline   Click Here to See the Profile for paulie   Find more posts by paulie   Click here to Send paulie a Private Message   Click Here to Email paulie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:55.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz