CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Zkušenosti a návody pro lokální bezdrátové řešení
123456
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 65 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 11.05.2004 v 16:49
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zuben_el_Akrab
Junior Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 118

Příspěvek č. 66 

Nevim jak si cenis svych dat a sveho soukromi, ale ja bych rozhodne na nejaky WEP nespolehal. Jedině router s firewallem na obou stranach.
Pamatuj, NEPRITEL NASLOUCHA!

__________________

This message was written by using recycled electrons.

Old Post 12.05.2004 v 17:37
Zuben_el_Akrab je offline   Click Here to See the Profile for Zuben_el_Akrab   Find more posts by Zuben_el_Akrab   Click here to Send Zuben_el_Akrab a Private Message   Click Here to Email Zuben_el_Akrab     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 67 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 12.05.2004 v 18:08
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cutor
Newbie

Registrován: 17.12.2003
Příspěvků: 48

Příspěvek č. 68 

A ten Dlink ten firewall a router nema?

Old Post 13.05.2004 v 10:50
cutor je offline   Click Here to See the Profile for cutor   Find more posts by cutor   Click here to Send cutor a Private Message   Click Here to Email cutor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 69 

Ne, je to primy spoj...

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 13.05.2004 v 11:17
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cutor
Newbie

Registrován: 17.12.2003
Příspěvků: 48

Příspěvek č. 70 

Old Post 13.05.2004 v 12:48
cutor je offline   Click Here to See the Profile for cutor   Find more posts by cutor   Click here to Send cutor a Private Message   Click Here to Email cutor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zuben_el_Akrab
Junior Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 118

Příspěvek č. 71 

__________________

This message was written by using recycled electrons.

Old Post 19.05.2004 v 17:08
Zuben_el_Akrab je offline   Click Here to See the Profile for Zuben_el_Akrab   Find more posts by Zuben_el_Akrab   Click here to Send Zuben_el_Akrab a Private Message   Click Here to Email Zuben_el_Akrab     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Registrován: 03.03.2004
Příspěvků: 72

Rozložení pásem Příspěvek č. 72 

Chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo poradil, nebo hodit odkaz na to jak využít pásma wifi, tak aby se mě nepřekrývali a nerušili se? Mám 3 AP a docela hodně se mi to navzájem ruší, rozepíšu tady trochu nastavení a polaritu:
54Mbit - vertical polarity 1 kanál
11Mbit - vertical polarity 8 kanál
11Mbit - horizontal polarity 11kanál
Vím že 1 kanál jako takový nestačí a že to AP používá i pásma okolo. Jde mě o to jestli pokud hodím 54ku na 1 kanál, bere část pásma "odnikud" t.j. jestli de pod 2,4Ghz a nebo jestli si to ukrojí za 11 (13) kanálem. Různí lidi mě říkali tu i tu variantu tak nevím čemu mám věřit. Možná se to do tohoto tématu nehodí, ale našel jsem žádné podobné kam to hodit...

Old Post 16.11.2004 v 08:15
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xor
Member

Registrován: 25.06.2002
Příspěvků: 474

Re: Rozložení pásem Příspěvek č. 73 

__________________

Old Post 16.11.2004 v 09:05
xor je offline   Click Here to See the Profile for xor   Find more posts by xor   Click here to Send xor a Private Message   Click Here to Email xor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Registrován: 03.03.2004
Příspěvků: 72

Re: Rozložení pásem Příspěvek č. 74 

Přesně tohle jsem potřeboval vědět, díky moc :-)

Old Post 16.11.2004 v 11:21
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skorec1
Junior Member

Registrován: 15.06.2004
Příspěvků: 209

Příspěvek č. 75 

kúpil som si s kamošom Asus AP WL-500g a WL-130b chceli by sme sa prepoji? do 300m v nerušenom pasme...
chceli by sme to spravi? čo najlacnejšie, robene antény a lacné káble...
bol by niekto ochoty so mnou o tom komunikova? cez ICQ?
vôbec sa do toho nerozumiem a prijal by som rady aj menej skúsených...

Číslo ICQ : 326-532-584

__________________

Old Post 12.12.2004 v 11:20
skorec1 je offline   Click Here to See the Profile for skorec1   Find more posts by skorec1   Click here to Send skorec1 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Re: Rozložení pásem Příspěvek č. 76 

Old Post 12.12.2004 v 15:33
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Re: Re: Rozložení pásem Příspěvek č. 77 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 06.01.2005 v 20:53
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
začátek
Newbie

Registrován: 11.06.2004
Příspěvků: 11

Rada nad zlato! Příspěvek č. 78 

Ahoj! potřeboval bych poradit s nastavením a s komponenty.Mám od poskytovatele 18dB anténu,jejich AP (asi určitě v režimu klient) a potřebuji to připojit do ASUSe WL500b,na který připojím 4 PC ethernetovým kabelem a 2 PC přes WiFi.K ASUSovi dám ant 24dB,na druhou stranu taktéž 24dB,a teď co tam mám dát za AP-to bude pod střechou,cca 7m od antény,k PC to bude cca 20m UTP(ethernetovým?) kabelem.Mohu tam dát Dlink 700AP ???Nebo poraďte něco levného a slušného-ASUS 330??,napájení 220V pod střechou je.A teď to nastavení-provider nebyl schopen nastavit ASUSe,tak aby internet byl na WAN portu a na LAN 1-4 ty 4 PC.Toho nastavování je na ASUSovi docela dost,tak prosím nějakého dobráka ,který by mi s tím pomohl.A je možné aby se všechny PC v této síti viděli??-resp. aby šlo z jednoho PC přenášet data do druhého-to už je asi jedno jestli po drátech nebo vzduchem.V tomto oboru jsem lama-začátečník,tak se na mne nezlobte,člověk se stále učí.Za připadné odpovědi předem děkuji.

Old Post 09.01.2005 v 17:37
začátek je offline   Click Here to See the Profile for začátek   Find more posts by začátek   Click here to Send začátek a Private Message   Click Here to Email začátek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paia
Newbie

Registrován: 24.01.2005
Příspěvků: 6

laik Příspěvek č. 79 

mel bych jeden laickej dotaz (s wifi jsem nikdy nepracoval), podporuji bezna "levna" APcka, napr. Edimax 7206APB, D-Link DWL-700AP, takovou funkci, ze by zaroven fungovali jako client, ktery by komunikoval s AP poskytovatele pripojeni, a zaroven jako AP pro 2 pocitace v okruhu do 10 metru? mam doma 2 pocitace, ktery bych chtel pripojit, v notasu mam k dispozici jak integrovanou wifi kartu, tak Nokii D211 a ve stolnim PC je zakladni deska, ktera ma v sobe taky wifi sitovku.

Old Post 24.01.2005 v 11:21
paia je offline   Click Here to See the Profile for paia   Find more posts by paia   Click here to Send paia a Private Message   Click Here to Email paia     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leeonek
Newbie

Registrován: 03.03.2004
Příspěvků: 72

Re: laik Příspěvek č. 80 

Old Post 24.01.2005 v 14:51
Leeonek je offline   Click Here to See the Profile for Leeonek   Find more posts by Leeonek   Click here to Send Leeonek a Private Message   Click Here to Email Leeonek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:14.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz