CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ktere HW AP umi regulovat vykon?
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
alium
Newbie

Registrován: 26.09.2003
Příspěvků: 49

Re: EDIMAX EW-7206APB Příspěvek č. 33 

Old Post 18.06.2004 v 09:19
alium je offline   Click Here to See the Profile for alium   Find more posts by alium   Click here to Send alium a Private Message   Click Here to Email alium   Visit alium's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kerol22
Newbie

Registrován: 11.08.2003
Příspěvků: 82

WPE54G Příspěvek č. 34 

Ještě jeden náš poznatek na tom našem testovacím spoji: Regulace výkonu v režimu Wireless Routing Klient nefunguje. At jsme dali mininální nebo maximální hodnotu, WPE54G pracoval úplně stejně. Tak opravdu nevím jak je to...

Old Post 06.09.2004 v 09:02
kerol22 je offline   Click Here to See the Profile for kerol22   Find more posts by kerol22   Click here to Send kerol22 a Private Message   Click Here to Email kerol22     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepe007
Newbie

Registrován: 16.10.2003
Příspěvků: 5

Re: Re: EDIMAX EW-7206APB Příspěvek č. 35 

Old Post 05.11.2004 v 19:02
pepe007 je offline   Click Here to See the Profile for pepe007   Find more posts by pepe007   Click here to Send pepe007 a Private Message   Click Here to Email pepe007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
looker
Newbie

Registrován: 03.11.2005
Příspěvků: 16

Jak je to s ovislinkem wl5460? Příspěvek č. 36 

ahoj,
nikde není uvedeno jak konkrétně reguluje výkon toto AP (wl5460)
nevíte někdo kolik má v daném režimu výkon?

highest
high
middle
low


díky

Old Post 03.11.2005 v 08:50
looker je offline   Click Here to See the Profile for looker   Find more posts by looker   Click here to Send looker a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
looker
Newbie

Registrován: 03.11.2005
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 37 

a už jsem to zjistil, takže koho by to zajímalo:


Highest(100%) High(75%) Middle(50%) Low(25%)
TX_POWER_CCK 18 17(-1db) 15(-3db) 12(-6db)
TX_POWER_OFDM 14~16 13~15(-1db) 11~13(-3db) 8~10(-6db)

Old Post 03.11.2005 v 08:55
looker je offline   Click Here to See the Profile for looker   Find more posts by looker   Click here to Send looker a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 38 

__________________

www.lysafree.net

Old Post 03.11.2005 v 09:17
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
looker
Newbie

Registrován: 03.11.2005
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 39 

ahoj, asi to tak bude. Dotazal jsem se primo na tech. support ovislinku a tohle mi poslali.

Old Post 03.11.2005 v 10:52
looker je offline   Click Here to See the Profile for looker   Find more posts by looker   Click here to Send looker a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 40 

Old Post 03.11.2005 v 22:27
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
looker
Newbie

Registrován: 03.11.2005
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 41 

nerek bych, ze je to spatne, ty % jsou brane z vykonu v mW.
pokud bychom pocitali ze 100mW = 100% = 20dbm pak
75mW = 75% = 18dbm
50mW = 50% = 16dbm
25mW = 25% = 13dbm

a jak vidno berou jako 100% 18dbm = 75mW
pak je tech 25% 18,75mW coz je onech 12dbm

Old Post 04.11.2005 v 05:11
looker je offline   Click Here to See the Profile for looker   Find more posts by looker   Click here to Send looker a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 42 

Old Post 04.11.2005 v 06:06
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 43 

Old Post 04.11.2005 v 17:13
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Team Leader
zastupce cloudu 10.89


Registrován: 24.01.2004
Příspěvků: 786

Příspěvek č. 44 

__________________

Old Post 16.11.2005 v 05:44
edoras je offline   Click Here to See the Profile for edoras   Find more posts by edoras   Click here to Send edoras a Private Message   Click Here to Email edoras   Visit edoras's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 45 

Old Post 16.11.2005 v 06:05
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Old Post 16.11.2005 06:10
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by edoras) Příspěvek č. 46 
looker
Newbie

Registrován: 03.11.2005
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 47 

jo to je z 5460tky - s novejsim softem, ted nevim, jak se presne oznacuje,ale stahoval jsem z ovislinku.

Old Post 16.11.2005 v 06:33
looker je offline   Click Here to See the Profile for looker   Find more posts by looker   Click here to Send looker a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Team Leader
zastupce cloudu 10.89


Registrován: 24.01.2004
Příspěvků: 786

Regulace Ovis 5460AP Příspěvek č. 48


__________________

Naposledy upravil edoras 24.12.2005 v 05:01

Old Post 24.12.2005 v 04:03
edoras je offline Click Here to See the Profile for edoras Click here to Send edoras a Private Message Click Here to Email edoras Visit edoras's homepage! Find more posts by edoras Upravit/Smazat Příspěvek Odpovědět s Citací
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:59.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz