CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ktere HW AP umi regulovat vykon?
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Hudra
Newbie

Registrován: 21.03.2004
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 17 

compex to zatim neumi, je otazka nakolik je to potreba primo v AP, pak by se dalo dohadovat s vyrobcem

Old Post 21.03.2004 v 11:01
Hudra je offline   Click Here to See the Profile for Hudra   Find more posts by Hudra   Click here to Send Hudra a Private Message   Click Here to Email Hudra   Visit Hudra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 18 

Old Post 21.03.2004 v 16:32
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 19 

Old Post 23.03.2004 v 09:51
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nickac
Newbie

Registrován: 29.01.2003
Příspěvků: 37

Regulace na Compexu WP11A+ Příspěvek č. 20 

Tato volba byla ve starším FW (číslo teď nevím, ale bylo to v dodávkách na jaře 2003). Dle mých měření byla tato volba nefunkční!!! Navíc starší FW byl problémový a Compex občas tuhl. Dobrý FW jw až od června 2003. ale tam již volba Txpower není.

Old Post 23.03.2004 v 16:27
nickac je offline   Click Here to See the Profile for nickac   Find more posts by nickac   Click here to Send nickac a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vojtas
Junior Member

Registrován: 02.10.2002
Příspěvků: 169

Příspěvek č. 21 

TWL-A14

__________________

One button power!

Old Post 24.03.2004 v 11:43
Vojtas je offline   Click Here to See the Profile for Vojtas   Find more posts by Vojtas   Click here to Send Vojtas a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luks.benes
Newbie

Registrován: 22.02.2004
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 22 

Old Post 29.03.2004 v 11:38
luks.benes je offline   Click Here to See the Profile for luks.benes   Find more posts by luks.benes   Click here to Send luks.benes a Private Message   Click Here to Email luks.benes     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saimon
Newbie

Registrován: 09.09.2003
Příspěvků: 1

EDIMAX EW-7206APB Příspěvek č. 23 

Neví někdo, jak je to s regulací výkonu u tohoto Edimaxu?

Old Post 14.04.2004 v 10:52
saimon je offline   Click Here to See the Profile for saimon   Find more posts by saimon   Click here to Send saimon a Private Message   Click Here to Email saimon     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

Buffalo Příspěvek č. 24 

Buffalo Broadband Router umi take regulovat vykon...

__________________

MG

Old Post 11.05.2004 v 10:37
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red
Former as MikeRoland

Registrován: 17.04.2004
Příspěvků: 584

User is Mapper

ad Compex WP11B+ Příspěvek č. 25 

A myslite ze pro ten Compex 11B vyjde FW kde ta regulace vykonu bude funkcni? Docela to nechapu jaktoze kdyz to je v nastavenmi tak to nefunguje...to je jako kdyz na mobilu dam spustit infraport a pritom ho mam vymontovany...ne?

__________________

Já jsem jenom malej blázen...

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Ernst Ingmar Bergman <ingmar.bergman@coopergay.cz>
Gesendet: 16-2, 2:14

Old Post 17.05.2004 v 14:58
Red je offline   Click Here to See the Profile for Red   Find more posts by Red   Click here to Send Red a Private Message   Click Here to Email Red   Visit Red's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Re: ad Compex WP11B+ Příspěvek č. 26 

Old Post 17.05.2004 v 15:25
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

WPE54G - AP/klient s regulací Příspěvek č. 27 

__________________

i4 support personnel

Old Post 25.05.2004 v 22:53
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
great1
Newbie

Registrován: 27.04.2004
Příspěvků: 63

Příspěvek č. 28 

Koukal jsem na compex WPE54G --- pokud je pravda, ze je oprau funkci regulace v klientu,tak je to super.

NICMENE!

mam treba liksys WAP11v2.2 a 2.6 a ty umi jet v rezimech jinych nez AP jen oproti dalsimu WAP11v22/26.
tedy v klient rezimu umi jen proti jinemu WAP11

Vetsina AP v czfree jsou vsak linuchy s zcom XI-626 (aspon tady na proseku) a tudiz je tento WAP11 uplne nepouzitelny, jak je to treba s tim WPE54G? ci jinymi?

diky

Old Post 29.05.2004 v 21:23
great1 je offline   Click Here to See the Profile for great1   Find more posts by great1   Click here to Send great1 a Private Message   Click Here to Email great1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 29 

__________________

www.lysafree.net

Old Post 30.05.2004 v 15:00
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Ktere HW AP umi regulovat vykon? Příspěvek č. 30 

Old Post 01.06.2004 v 19:56
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
msenko
Newbie

Registrován: 22.03.2004
Příspěvků: 2

D-Link DI 714P+ Příspěvek č. 31 

sehnal sem levne Dlink DI 714P+ a Asus WL500g zajimalo by me jestli je mezi nim nejaky rozdil a jestli D-link ma regulaci vykonu.

zatim se mi u dlinku zamlouva ovladani

Old Post 02.06.2004 v 08:58
msenko je offline   Click Here to See the Profile for msenko   Find more posts by msenko   Click here to Send msenko a Private Message   Click Here to Email msenko     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 32 

No mezi Dlinkem a ASUSem urcite nejaky rozdil bude, uz jenom proto ze ASUS bezi na Linuxu

Pokud vim, DI-714P+ neumi regulovat vykon (tato volba, pokud existuje se u Dlink produktu nachazi v zalozce Advanced/Performance).

__________________

www.lysafree.net

Old Post 02.06.2004 v 11:33
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz