CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ktere HW AP umi regulovat vykon?
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Ktere HW AP umi regulovat vykon? Příspěvek č. 1 

Naposledy upravil trifid2 18.02.2006 v 20:12

Old Post 09.01.2004 v 17:14
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pupik
Junior Member

Registrován: 17.05.2003
Příspěvků: 209

V jakem rezimu?? Příspěvek č. 2 

myslim, ze by se mello pohlizet jeste na jeden parametr (bohuzel dnes jeste nepodporovany :-/) a to na moznost regulace v rezimu KLIENT..

Old Post 09.01.2004 v 17:20
pupik je offline   Click Here to See the Profile for pupik   Find more posts by pupik   Click here to Send pupik a Private Message   Click Here to Email pupik   Visit pupik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaHo
Junior Member

Registrován: 07.01.2003
Příspěvků: 200

D-link 900AP+ Příspěvek č. 3 

V soucasnosti prodavany D-link 900AP+ rev.C uz problemy s externi antenou nema. Ale je pravda, ze downgrade fw se asi nevyhnes.

Old Post 10.01.2004 v 08:49
JaHo je offline   Click Here to See the Profile for JaHo   Find more posts by JaHo   Click here to Send JaHo a Private Message   Click Here to Email JaHo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

ovislinky Příspěvek č. 4 

Ahoj, umí to staré Ovislinky 1100AP a i ty nové, 1120AP.
Ve starém se to nastavuje od -5 dB do +15dB, u nového je to trochu horší, tam je Low, Middle, High, Highest. A na škatuly je napsané Up to 17.5dB :-)

Old Post 10.01.2004 v 20:03
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Ktere HW AP umi regulovat vykon? Příspěvek č. 5 

Old Post 12.01.2004 v 13:59
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid2
Newbie

Registrován: 21.05.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 6 

Ahoj Techniku,

to jsem se te prave chtel zeptat, ASUS nativne neumi regulovat vykon, ale protoze bezi na Linuxu, tak je to mozne nejakym prikazem udelat. No jo, ale kdyz vypadne elektrika, tak se mi vsechno zreseti do puvodniho stavu. Da se to nejak udelat aby se to delalo po restartu automaticky?? Uz to nekdo zkousel?

Old Post 12.01.2004 v 17:49
trifid2 je offline   Click Here to See the Profile for trifid2   Find more posts by trifid2   Click here to Send trifid2 a Private Message   Click Here to Email trifid2   Visit trifid2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 7 

Naposledy upravil Technik 12.01.2004 v 18:22

Old Post 12.01.2004 v 18:14
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomx
Newbie

Registrován: 08.10.2003
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 8 

Old Post 13.01.2004 v 17:31
tomx je offline   Click Here to See the Profile for tomx   Find more posts by tomx   Click here to Send tomx a Private Message   Click Here to Email tomx   Visit tomx's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlada-strizkov
Team Leader

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 359

Team Member: MOD

Příspěvek č. 9 

Diky trifidovi2 za zalozeni uzitecneho tematu. Byl bys ochoten ten prehled s pomoci dalsich prispevku doplnovat a udrzovat? Mozna bychom pak mohli pozadat moderatory o "predsunuti" vlakna do "čtěte:".

P.S. Moznost regulace v klientskem rezimu taky povazuju za mimoradne dulezitou. Bohuzel o zadnem HWAP ktere by ji umelo nevim.

Old Post 13.01.2004 v 18:10
vlada-strizkov je offline   Click Here to See the Profile for vlada-strizkov   Find more posts by vlada-strizkov   Click here to Send vlada-strizkov a Private Message   Click Here to Email vlada-strizkov     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonáš
Junior Member

Registrován: 12.01.2003
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 10 

Pokud je to důležité - a věřím že je - tak by stálo za to zahrnout i wifi karty, jak pod linuxem tak pod windows. Sám se snažím se už týden tyhle informace vyzobávat a furt si připadám jak slepé kuřátko kterýmu nakonec nezbyde než udělat krok do tmy.

Old Post 13.01.2004 v 18:37
jonáš je offline   Click Here to See the Profile for jonáš   Find more posts by jonáš   Click here to Send jonáš a Private Message   Click Here to Email jonáš     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vojtas
Junior Member

Registrován: 02.10.2002
Příspěvků: 169

Příspěvek č. 11 

Moje AP 14 umi regulaci od 21,5 do -1,0 dBm...

__________________

One button power!

Old Post 13.01.2004 v 19:10
Vojtas je offline   Click Here to See the Profile for Vojtas   Find more posts by Vojtas   Click here to Send Vojtas a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kero
Newbie

Registrován: 18.10.2002
Příspěvků: 46

Příspěvek č. 12 

Možná by bylo vhodné říci, co za AP máš, z popisu AP 14 se toho moc nedozvime (alespon ja).

__________________

Symptoms of bonding with alien borg may include nauesia, dizziness and losing your humanity

Old Post 07.02.2004 v 15:15
Kero je offline   Click Here to See the Profile for Kero   Find more posts by Kero   Click here to Send Kero a Private Message   Click Here to Email Kero     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tommm
Newbie

Registrován: 18.12.2003
Příspěvků: 70

D-Link DWL-700AP Příspěvek č. 13 

__________________

Tommm

Old Post 09.02.2004 v 14:17
tommm je offline   Click Here to See the Profile for tommm   Find more posts by tommm   Click here to Send tommm a Private Message   Click Here to Email tommm   Visit tommm's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Ktere HW AP umi regulovat vykon? Příspěvek č. 14 

Old Post 11.03.2004 v 01:32
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CoBool
Junior Member

Registrován: 18.09.2002
Příspěvků: 143

regulace u Z-COM XI-1500 Příspěvek č. 15 

RE: Z-COM XI-1500(fmw.2.9.4)
výst. výkon: 13dBm
regulace výkonu: NE*
*v nastavení sice regulace je, ale prakticky nefunguje!!
---------------------------------------------------------------------------------
Nevíte nekdo jestli je to vada firmwaru, nebo jstli to nadobro nefunguje? Docela se mi u tohotp AP libi to omezovani rychlosti uzivatele, ale nevim jestli mam do toho jit, kdyz to neumi reg. vykonu? Co si to tom myslite?

Old Post 20.03.2004 v 16:29
CoBool je offline   Click Here to See the Profile for CoBool   Find more posts by CoBool   Click here to Send CoBool a Private Message   Click Here to Email CoBool   Visit CoBool's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Re: Ktere HW AP umi regulovat vykon? Příspěvek č. 16 

Old Post 21.03.2004 v 00:04
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:45.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz