CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Asus WL 500b
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
striš
Newbie

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 83

asus WL 500b - neznáte někdo? Příspěvek č. 1 

Chtěl by jsem si koupit ASUS WL 500b. Pročetl jsem už několik recenzí a chválí ho. V PC MAGAZINE je o něm článek a je tam konkrétně napsáno "jako zajímavá vychytávka je možnost nastavit ASUS WL 500b jako "čistý" bezdrátový přístupový bod. V tomto režimu všechna nastavení pro připojení k internetu zmizí a dokonce ethernetový WAN port se přidá ke čtyřem LAN portům, takže zařízení funguje jako bezdrátový přístupový bod s integrovaným pětiportovým 10/100 přepínačem"
Potřebuji zařízení, kterým bych se připojil k AP jako "klient"(koncový bod), ale nechci použít PCI kartu. Už jsem musel vrátit do obchodu SMC Barricade 2804wbr, protože to neuměl (připojit se jako klient k AP. Mám strach už něco koupit, že mi to zase nebude fungovat. Roman Striš

Old Post 12.11.2003 v 08:30
striš je offline   Click Here to See the Profile for striš   Find more posts by striš   Click here to Send striš a Private Message   Click Here to Email striš   Visit striš's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ko
Newbie

Registrován: 27.05.2002
Příspěvků: 8

Re: asus WL 500b - neznáte někdo? Příspěvek č. 2 

Jo taky o tom AP uvazuju problem je, ze nikdo v zadny diskuzi o nem nic moc z provozu nevi (lepe receno vubec nic).
Co ted vim tak jej zacali prodavat v AT Computers s cenou cca 2800Kc.
Kdybys o nem mel naky zpravy tak dej vedet. ( pripadne uz jsis ho zakoupil)

Old Post 13.11.2003 v 21:25
ko je offline   Click Here to See the Profile for ko   Find more posts by ko   Click here to Send ko a Private Message   Click Here to Email ko   Visit ko's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
striš
Newbie

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 83

Re: Re: asus WL 500b - neznáte někdo? Příspěvek č. 3 

Old Post 13.11.2003 v 21:56
striš je offline   Click Here to See the Profile for striš   Find more posts by striš   Click here to Send striš a Private Message   Click Here to Email striš   Visit striš's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ko
Newbie

Registrován: 27.05.2002
Příspěvků: 8

Re: Re: Re: asus WL 500b - neznáte někdo? Příspěvek č. 4 

Joj to jsem zase jednou celt spatne cenik. ( uz bych to taky za tech 14 let mohl znat jaky ceny se v nem uvadi). Z ostravy nejsem Jsem z prahy. Pokud by slo zjistit co to ma za vnitrnosti pripadne zdali je to necemu podobny.

Old Post 14.11.2003 v 06:42
ko je offline   Click Here to See the Profile for ko   Find more posts by ko   Click here to Send ko a Private Message   Click Here to Email ko   Visit ko's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

WL-500b chipset Příspěvek č. 5 

Cauky, mam tenhle router par dni doma, pokud by to nekoho zajimalo, hlavni chip je Broadcom BCM4702 (AirForce). Ethernet switch je obsluhovanej chipem BCM5325 a pro WiFi cast slouzi BCM4301KPF, posazeny s dalsima soucastkama ve vymennym modulu. Nevidel jsem WL-500g, ale mozna je ten WiFi modul jediny, cim se to lisi.

Old Post 01.12.2003 v 15:27
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snoopy
Newbie

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 6 

taky o něm přemýšlím, ale půjdu spíš do 500g - chtěl bych na to lupnout usb cam a trochu s tím blbout...

Old Post 01.12.2003 v 17:31
snoopy je offline   Click Here to See the Profile for snoopy   Find more posts by snoopy   Click here to Send snoopy a Private Message   Click Here to Email snoopy     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slikova
Newbie

Registrován: 24.02.2003
Příspěvků: 9

Pravdepodobna situace Příspěvek č. 7 

zdravim,

asi Vas zklamu, ale cena bude vyssi. Ta cena byla vyprodejova - objednali zasilku - tu nikdo nechtel a tak to dali se slevou a by to prodali. Uz nekolik dni jednam o dalsi varce. Dnes mi nakupci odpovedel, ze pro zajem bude behem par dni dalsi varka, ale samozejme za puvodni cenu :O(

Podle vseho by g verze mele mit navic jen g podporu, nez v b verzi. Nevim to vsak jiste.

Sam mam dva dotazy (G verze) umoznuje i jiny rezim nez AP? Co treba client? Co si u Asusu predstavuji pod pojmem Firewall? Dnes jsem se setkal, ze nekdo rikal filtrovani MAC adresy Firewall ;O))

Na zahranicnich webech je par zadrhelu (napriklad pry nejde nahravat na USB disk pres ftp), ale vydavaji se houfne nove firmwary, takze snad to brzo ASUS opravi. Snad by me jeste zajimalo kdyby nekdo pripojil zarovnen dve tiskarny a zkousel tisknout - pry netiskne zaroven, alepokud jedna dostiskne snad by melo jit tisknout posleze na druhou ... .?!

Prosim o zkusenosti - diky

Old Post 04.12.2003 v 00:25
Slikova je offline   Click Here to See the Profile for Slikova   Find more posts by Slikova   Click here to Send Slikova a Private Message   Click Here to Email Slikova     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 8 

Old Post 04.12.2003 v 15:24
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slikova
Newbie

Registrován: 24.02.2003
Příspěvků: 9

Cena? Příspěvek č. 9 

zdravim,

smim se neslusne zeptat za kolik jste koupili?
Mimchodem rikam jen to, co mi rekl zastupce importera ... .
Je zvlastni ze jsem nenasel zadnou recenzi na toto zarizeni.

Pro Technika: co to je za test na ixbt.com... ? Rusky uzmoc neumim ... hledal jsem vice, ale nic vic tam nebylo ... respektive sjem nenasel ;O) Dikes

Old Post 05.12.2003 v 21:12
Slikova je offline   Click Here to See the Profile for Slikova   Find more posts by Slikova   Click here to Send Slikova a Private Message   Click Here to Email Slikova     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Příspěvek č. 10 

Old Post 05.12.2003 v 23:10
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Telnet, FTP root access na WL-500b/g Příspěvek č. 11 

Old Post 10.12.2003 v 12:58
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ko
Newbie

Registrován: 27.05.2002
Příspěvků: 8

Re: Telnet, FTP root access na WL-500b/g Příspěvek č. 12 

pokud vim tak WL-500 je HW AP a to ti pojede kam ho zapojis

Old Post 10.12.2003 v 13:59
ko je offline   Click Here to See the Profile for ko   Find more posts by ko   Click here to Send ko a Private Message   Click Here to Email ko   Visit ko's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jurasekk
Newbie

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 4

Client Příspěvek č. 13 

Hi
Mam dotaz na nejakeho majitele wl-500.

1
Umi wl-500 v rezimu Client provadet NAT z bezdratu na pevne ethernet porty? Myslim tim ze jsem pres bezdrat pripojeny k nejakemu AP /verejnou ip/ a na ethernet portech prideluju privatni /neverejne/ adresy.

2
Jestlize je odpoved na bod 1 ano.
Umi se wl-500 pripojit pres bezdrat do vpn /pptp/?

Jurasekk

Old Post 11.12.2003 v 10:20
jurasekk je offline   Click Here to See the Profile for jurasekk   Find more posts by jurasekk   Click here to Send jurasekk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slikova
Newbie

Registrován: 24.02.2003
Příspěvků: 9

Linux distro ;O) Příspěvek č. 14 

Zdravim,

je prijemne vedet ze WL 500 bezi na Linuxu, ale predpokladam (jelikoz jsem nenasel zdrajaky) ze zmeny ve zdrojacich bude delat jen ASUS a to jen do nove verze HW, jako vzdy. Nebo se snad mylim a jsou zdrojaky nekde k mani?! Diky

Old Post 11.12.2003 v 18:20
Slikova je offline   Click Here to See the Profile for Slikova   Find more posts by Slikova   Click here to Send Slikova a Private Message   Click Here to Email Slikova     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Technik
Junior Member

Registrován: 23.07.2003
Příspěvků: 267

Re: Client Příspěvek č. 15 

Old Post 12.12.2003 v 13:26
Technik je offline   Click Here to See the Profile for Technik   Find more posts by Technik   Click here to Send Technik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

WL-500b u i4 Příspěvek č. 16 

__________________

i4 support personnel

Old Post 27.12.2003 v 08:32
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:02.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz