CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Brno > Brno
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
marasan
Newbie

Registrován: 31.07.2002
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 17 

ja bych do toho sel, nevim jak s tou lisni, ani ty Bohunice, na Hady vidim v poho a panelaky na Vinohradech asi taky, pak vidim strojarnu, Chepos, Spylas a tak. sem u decke nemocnice nad Luzankama, lidi v Bystrcu by do toho sli taky. pripojeni k netu pro me neni zas az tak smerodatny, chtel bych metropolitni sit se sharovanim dat. Ven potrbuju akorat linku s rychlou odezvou trebas jenom 32 kb... ted mam dial-up

__________________

--- [ MarasaN ] ---

Old Post 01.08.2002 v 10:24
marasan je offline   Click Here to See the Profile for marasan   Find more posts by marasan   Click here to Send marasan a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdeeck
Newbie

Registrován: 01.08.2002
Příspěvků: 4

Wink Bystrc Příspěvek č. 18 

Takze bych se asi take pripojil (nazdar MarasaNe :-). Adresa je Vondrakova 23 - blby je, ze toho moc od nas videt neni (2 patro), ale antena je v 9-tem, kde toho je videt docela dost (udoli Bystrce, kostel, atd). Mam rozjety Linuxovy server, takze dodelat jedno rozhrani by taky nebyl problem. Nynejsi pripojeni je Breeza (mikrovlna) 32(day)/128(night)kb + zalozni UPC 384 (cikoliktoje)kb (to neni uz moje, ale cloveka, ktery pod nami pripojen :-), takze bych se samozrejme za rozumny peniz podelil.

Old Post 01.08.2002 v 12:33
zdeeck je offline   Click Here to See the Profile for zdeeck   Find more posts by zdeeck   Click here to Send zdeeck a Private Message   Click Here to Email zdeeck   Visit zdeeck's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vlado
Newbie

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 18

znovu rikam ze urcite Příspěvek č. 19 

jak uz sem jednou rikal tu lisen urcite... jen nevim kde to presne je napis cilo baraku a ulici (a polohu (napr. jed 146 8 zastavek z mendlaku ...) abych se zasel podivat kde presne to je popr. te i navstivit

Old Post 01.08.2002 v 17:56
Vlado je offline   Click Here to See the Profile for Vlado   Find more posts by Vlado   Click here to Send Vlado a Private Message   Click Here to Email Vlado   Visit Vlado's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vlado
Newbie

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 18

Question btw zaujimava vec Příspěvek č. 20 

http://www.netbox.cz
zatim sem to moc nestudoval o co de a tak ale vipada tu krute

Old Post 02.08.2002 v 18:23
Vlado je offline   Click Here to See the Profile for Vlado   Find more posts by Vlado   Click here to Send Vlado a Private Message   Click Here to Email Vlado   Visit Vlado's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marasan
Newbie

Registrován: 31.07.2002
Příspěvků: 11

Re: btw zaujimava vec Příspěvek č. 21 

quote:
Původní příspěvek od Vlado
http://www.netbox.cz
zatim sem to moc nestudoval o co de a tak ale vipada tu krute


no mame ho v praci a jede v poho, akorat se o nas trochu chvastaji v referencich a maji nas spatne napsany v seznamu. Zpocatku kapanek problemy s jejich spojem ven ale srovnalo se to a uz aspon 1/2 roku je to dphdy

__________________

--- [ MarasaN ] ---

Old Post 02.08.2002 v 18:43
marasan je offline   Click Here to See the Profile for marasan   Find more posts by marasan   Click here to Send marasan a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alprop
Moderator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 114

Re: znovu rikam ze urcite Příspěvek č. 22 

Lisen Molakova je to uplne nahore u polikliniky, zastavka velka klajdovka

alprop

quote:
Původní příspěvek od Vlado
jak uz sem jednou rikal tu lisen urcite... jen nevim kde to presne je napis cilo baraku a ulici (a polohu (napr. jed 146 8 zastavek z mendlaku ...) abych se zasel podivat kde presne to je popr. te i navstivit

Old Post 03.08.2002 v 19:14
alprop je offline   Click Here to See the Profile for alprop   Find more posts by alprop   Click here to Send alprop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alprop
Moderator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 114

Re: Re: btw zaujimava vec Příspěvek č. 23 

zkusenosti z netboxu by mne zajimaly, zejmena jejich rychlosti, pripadne tracert atd.
nikde totiz nepisou jak jsou pripojeni na inet, a ebone jejich poskytovatel taky nic konkretniho nerika treba o peringu, navic vsechny jejich linky jsou sdilene s dalsimi uzivateli

alprop


quote:
Původní příspěvek od marasan
quote:
Původní příspěvek od Vlado
http://www.netbox.cz
zatim sem to moc nestudoval o co de a tak ale vipada tu krute


no mame ho v praci a jede v poho, akorat se o nas trochu chvastaji v referencich a maji nas spatne napsany v seznamu. Zpocatku kapanek problemy s jejich spojem ven ale srovnalo se to a uz aspon 1/2 roku je to dphdy

Old Post 03.08.2002 v 19:19
alprop je offline   Click Here to See the Profile for alprop   Find more posts by alprop   Click here to Send alprop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vlado
Newbie

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 18

Příspěvek č. 24 

me na netboxu hlavne zarazi ze chcou je 1 kc instalaci (nepisou nic o tom ze by musel byt vic jak 1 clovek) a velmi nizky pausal jinak sou pripojeni czechbone (nevim jak) ale napr. ceny selfnetu (tak cz bone) sou taky dobre, tak se mi zda ze by to mohlo byt realne ty rychlosti ale zadnou zkusenost... btw: doufam ale ze mit budu

Old Post 03.08.2002 v 21:11
Vlado je offline   Click Here to See the Profile for Vlado   Find more posts by Vlado   Click here to Send Vlado a Private Message   Click Here to Email Vlado   Visit Vlado's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marasan
Newbie

Registrován: 31.07.2002
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 25 

quote:
Původní příspěvek od Vlado
me na netboxu hlavne zarazi ze chcou je 1 kc instalaci (nepisou nic o tom ze by musel byt vic jak 1 clovek) a velmi nizky pausal jinak sou pripojeni czechbone (nevim jak) ale napr. ceny selfnetu (tak cz bone) sou taky dobre, tak se mi zda ze by to mohlo byt realne ty rychlosti ale zadnou zkusenost... btw: doufam ale ze mit budu


mame linku 128 kbitu a jede to takle rychle celkem spolehlive, rikaji, ze maji do nixu pres svyho providera - czechbone - 100 Mbit lajnu, od tam se hrnu do cesnetu a do GTS a slape to pekne ... rikam, zkusenost pozitivni...
tracert:
3 nix.czechbone.net (194.50.100.60) 152.687 ms 161.417 ms 159.746 ms
4 papirny-gwnix.czechbone.net (212.96.163.101) 167.026 ms 158.276 ms 162.588 ms
5 fb-sitel-papirny.czechbone.net (212.96.160.101) 176.141 ms 150.565 ms 158.770 ms
6 fb-limuzska-sitel.czechbone.net (212.96.163.105) 145.206 ms 159.786 ms 151.371 ms
7 fb-brno-vangl.czechbone.net (212.96.163.94) 160.021 ms 178.632 ms 179.998 ms
8 pop-bzenda.czechbone.net (212.96.160.74) 229.843 ms 178.263 ms 158.146 ms
9 netbox.czechbone.net (212.96.160.37) 179.756 ms 174.045 ms 161.016 ms

__________________

--- [ MarasaN ] ---

Old Post 04.08.2002 v 15:47
marasan je offline   Click Here to See the Profile for marasan   Find more posts by marasan   Click here to Send marasan a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vlado
Newbie

Registrován: 28.06.2002
Příspěvků: 18

ok Příspěvek č. 26 

takze to vypada ze kvalita netboxu je dobra... ale stejne me pride devne ze instalace jen za 1kc

Old Post 04.08.2002 v 18:36
Vlado je offline   Click Here to See the Profile for Vlado   Find more posts by Vlado   Click here to Send Vlado a Private Message   Click Here to Email Vlado   Visit Vlado's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tbzatek
Newbie

Registrován: 31.05.2002
Příspěvků: 7

Angry Jen pro panelaky Příspěvek č. 27 

Ptal jsem se na to osobne, jestli je mozne pripojit rodinny domek v Zabovreskach, odpovedeli, ze ne, jenom pro panelaky, nebo si budu muset vybrat jiny tarif (drahy). Jinak v nasi lokalite stejne nejsou a mam si prej poslat majla na info, ze mi daji vedet, az se neco bude dit.

Takze zase nic...

Old Post 05.08.2002 v 10:56
tbzatek je offline   Click Here to See the Profile for tbzatek   Find more posts by tbzatek     Click Here to Email tbzatek   Visit tbzatek's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alprop
Moderator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 114

Příspěvek č. 28 

no czechbone sice tvrdi ze ma linku do nixu, ale neni uveden v zadne z tabulek peeringu, takze mozna maji nejakou interni smlouvu, ale v NIX.CZ nejsou

alprop

quote:
Původní příspěvek od marasan
quote:
Původní příspěvek od Vlado
me na netboxu hlavne zarazi ze chcou je 1 kc instalaci (nepisou nic o tom ze by musel byt vic jak 1 clovek) a velmi nizky pausal jinak sou pripojeni czechbone (nevim jak) ale napr. ceny selfnetu (tak cz bone) sou taky dobre, tak se mi zda ze by to mohlo byt realne ty rychlosti ale zadnou zkusenost... btw: doufam ale ze mit budu


mame linku 128 kbitu a jede to takle rychle celkem spolehlive, rikaji, ze maji do nixu pres svyho providera - czechbone - 100 Mbit lajnu, od tam se hrnu do cesnetu a do GTS a slape to pekne ... rikam, zkusenost pozitivni...
tracert:
3 nix.czechbone.net (194.50.100.60) 152.687 ms 161.417 ms 159.746 ms
4 papirny-gwnix.czechbone.net (212.96.163.101) 167.026 ms 158.276 ms 162.588 ms
5 fb-sitel-papirny.czechbone.net (212.96.160.101) 176.141 ms 150.565 ms 158.770 ms
6 fb-limuzska-sitel.czechbone.net (212.96.163.105) 145.206 ms 159.786 ms 151.371 ms
7 fb-brno-vangl.czechbone.net (212.96.163.94) 160.021 ms 178.632 ms 179.998 ms
8 pop-bzenda.czechbone.net (212.96.160.74) 229.843 ms 178.263 ms 158.146 ms
9 netbox.czechbone.net (212.96.160.37) 179.756 ms 174.045 ms 161.016 ms

Old Post 05.08.2002 v 12:22
alprop je offline   Click Here to See the Profile for alprop   Find more posts by alprop   Click here to Send alprop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marasan
Newbie

Registrován: 31.07.2002
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 29 

[QUOTE]Původní příspěvek od alprop
[B]no czechbone sice tvrdi ze ma linku do nixu, ale neni uveden v zadne z tabulek peeringu, takze mozna maji nejakou interni smlouvu, ale v NIX.CZ nejsou

alprop

z toho bych si tezkou hlavu nedelal, mozna ten jejich provider zmenil jmeno, ale lajny ma zatim stejny, nebo ho nekdo koupil, ale infrastrukturu zatim nemenili. Z toho traceroutu plyne, ze tam je...

__________________

--- [ MarasaN ] ---

Old Post 05.08.2002 v 13:44
marasan je offline   Click Here to See the Profile for marasan   Find more posts by marasan   Click here to Send marasan a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alprop
Moderator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 114

Příspěvek č. 30 

z toho plyne pouze to ze maji stroj ktery nazyvaji nix.xxx ale ne ze peeruji v nixu, pripadne s jakymi cleny

mozna maji dohodu se dvema ISP pres ktere ten provoz zenou, jeden pro cechy a druhy zahranici

traceroute na vsechny ISP by ukazal kudyma jdou ty pakety

alprop

ale pokud ti to bezi dobre tak nic proti, jen mi to prislo trosku divny

quote:
Původní příspěvek od marasan

z toho bych si tezkou hlavu nedelal, mozna ten jejich provider zmenil jmeno, ale lajny ma zatim stejny, nebo ho nekdo koupil, ale infrastrukturu zatim nemenili. Z toho traceroutu plyne, ze tam je...

Old Post 05.08.2002 v 14:18
alprop je offline   Click Here to See the Profile for alprop   Find more posts by alprop   Click here to Send alprop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
netdave
@Node #1

Registrován: 01.06.2002
Příspěvků: 77

Příspěvek č. 31 

quote:
Původní příspěvek od alprop
no czechbone sice tvrdi ze ma linku do nixu, ale neni uveden v zadne z tabulek peeringu, takze mozna maji nejakou interni smlouvu, ale v NIX.CZ nejsou


route: 212.96.160.0/19
descr: CZECHBONE
origin: AS12570
mnt-by: MNET-IP-MNT
changed: vlk@moravia.net 20000530
source: RIPE

aut-num: AS12570
as-name: CBCZ
descr: CZECHBONE AS
descr: Backbone for CATV IP network operators

a peerujou v nixu..

__________________

: d at n . cz
: PMka nectu, kontaktujte me pouze mailem...

Old Post 05.08.2002 v 14:23
netdave je offline   Click Here to See the Profile for netdave   Find more posts by netdave   Click here to Send netdave a Private Message   Click Here to Email netdave   Visit netdave's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alprop
Moderator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 114

Příspěvek č. 32 

sorry nevsiml jsem si ze vystupuji jako selfservis

alprop

quote:
Původní příspěvek od netdave
quote:
Původní příspěvek od alprop
no czechbone sice tvrdi ze ma linku do nixu, ale neni uveden v zadne z tabulek peeringu, takze mozna maji nejakou interni smlouvu, ale v NIX.CZ nejsou


route: 212.96.160.0/19
descr: CZECHBONE
origin: AS12570
mnt-by: MNET-IP-MNT
changed: vlk@moravia.net 20000530
source: RIPE

aut-num: AS12570
as-name: CBCZ
descr: CZECHBONE AS
descr: Backbone for CATV IP network operators

a peerujou v nixu..

Old Post 05.08.2002 v 15:12
alprop je offline   Click Here to See the Profile for alprop   Find more posts by alprop   Click here to Send alprop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:17.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz