CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > EM simulace štěrbinové antény
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
eirp
Newbie

Registrován: 09.07.2003
Příspěvků: 29

EM simulace štěrbinové antény Příspěvek č. 1






__________________

RF is Really Funny

Old Post 23.07.2003 v 20:04
eirp je offline Click Here to See the Profile for eirp Click here to Send eirp a Private Message Find more posts by eirp Upravit/Smazat Příspěvek Odpovědět s Citací
pupik
Junior Member

Registrován: 17.05.2003
Příspěvků: 209

Question Vertikal? Příspěvek č. 2 

Je vubec technicky mozne, postavit sterbinovku na vertikalni polarizaci?
Protoze vyzarovaci uhel v rovine polarizace je totis opravdu sympaticky!

Old Post 23.07.2003 v 23:16
pupik je offline   Click Here to See the Profile for pupik   Find more posts by pupik   Click here to Send pupik a Private Message   Click Here to Email pupik   Visit pupik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlada-strizkov
Team Leader

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 359

Team Member: MOD

Příspěvek č. 3 

Všem se omlouvám, ale nestíhám. Zatím jsem na stránky umístil jenom vyzařovací diagramy, začátkem příštího týdne by tam měly být i údaje o impedančním přizpůsobení.

Old Post 25.07.2003 v 18:08
vlada-strizkov je offline   Click Here to See the Profile for vlada-strizkov   Find more posts by vlada-strizkov   Click here to Send vlada-strizkov a Private Message   Click Here to Email vlada-strizkov     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlada-strizkov
Team Leader

Registrován: 29.11.2002
Příspěvků: 359

Team Member: MOD

Příspěvek č. 4 

Tak už je tam všechno. Podrobné výsledky jsou na separátní stránce.

Old Post 29.07.2003 v 17:45
vlada-strizkov je offline   Click Here to See the Profile for vlada-strizkov   Find more posts by vlada-strizkov   Click here to Send vlada-strizkov a Private Message   Click Here to Email vlada-strizkov     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudko24
Newbie

Registrován: 01.03.2012
Příspěvků: 5

Ahoj Příspěvek č. 5 

A nemohol by si tu hodit navod ako si nasimuloval Strbinovu antenu bo tiez potrebujem spravit simulaciu v CST studio suite a som v tom novacik ....

Old Post 01.03.2012 v 09:57
dudko24 je offline   Click Here to See the Profile for dudko24   Find more posts by dudko24   Click here to Send dudko24 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudko24
Newbie

Registrován: 01.03.2012
Příspěvků: 5

zdar Příspěvek č. 6 

Stale mi pise v CST chybu : The calculation domain is completely filled with metal (PEC). Please check background material settings and layers properties.
Prosim o pomoc ...

Old Post 13.03.2012 v 20:20
dudko24 je offline   Click Here to See the Profile for dudko24   Find more posts by dudko24   Click here to Send dudko24 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Příspěvek č. 7 

Hele, reaguješ na příspěvek z roku 2003, tedy asi tak 9 let starý...

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 13.03.2012 v 22:51
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wondra
Junior Member

Registrován: 22.12.2002
Příspěvků: 227

Příspěvek č. 8 

To bych nevidel jako problem.
Sam nevim, ale vedel bych, za kym te poslat. Nejaky Prof. Pechac z FEL CVUT bude vedet.

__________________

Be smart, use TROSCs!
T.R.O.S.C. ... The Really Old yet Sufficient Computer

Old Post 14.03.2012 v 22:09
wondra je offline   Click Here to See the Profile for wondra   Find more posts by wondra   Click here to Send wondra a Private Message   Click Here to Email wondra   Visit wondra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dulik
Junior Member

Registrován: 21.01.2003
Příspěvků: 269

Příspěvek č. 9 

Old Post 15.03.2012 v 19:01
dulik je offline   Click Here to See the Profile for dulik   Find more posts by dulik   Click here to Send dulik a Private Message   Click Here to Email dulik   Visit dulik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudko24
Newbie

Registrován: 01.03.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 10 

A nevite aspon jak udelam to napajeni ... nevim si stim rady :-(

Old Post 19.03.2012 v 18:47
dudko24 je offline   Click Here to See the Profile for dudko24   Find more posts by dudko24   Click here to Send dudko24 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudko24
Newbie

Registrován: 01.03.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 11 

Ide o to ze ked tam spravim bod kde to budem napajat cize ten maly kuzel z medi ... a neviem ci ma byt prazdny alebo plny skusal som tak aj tak a nejde mi to ked kliknem na to aby som pripojil waveguide ... vzdy pri kompilacii vyhodi chyby a tym mi to skonci ...robil som to aj podla manualov co som nasiel na nete a aj tak to nejde ...

Old Post 19.03.2012 v 18:55
dudko24 je offline   Click Here to See the Profile for dudko24   Find more posts by dudko24   Click here to Send dudko24 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiraCT
Junior Member

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 276

Příspěvek č. 12 

Kdyz jsem si 8 let na zpet delal stebinovky, tak jsem ten kuzel delal prazdny. Dodnes jeste jedna(ta uplne prvni) sterbinovka funguje s 25 klienty na 2,4GHz. :-)

Old Post 19.03.2012 v 19:51
MiraCT je offline   Click Here to See the Profile for MiraCT   Find more posts by MiraCT   Click here to Send MiraCT a Private Message   Click Here to Email MiraCT   Visit MiraCT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dudko24
Newbie

Registrován: 01.03.2012
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 13 

No jo ale pak ked nastavujem vlnovod tak mi v podstate kedze ten kuzel je prazdny tak mi oznaci celnu celu stranu kde mam strbiny a berie hodnoty suradnic vlnovodu z prednej strany ... a tam predsa to napajanie koaxialom bude zo zadnej strany ... urcite robim chybu kdesi tu v napajani a neviem ako na to ....

Old Post 19.03.2012 v 19:55
dudko24 je offline   Click Here to See the Profile for dudko24   Find more posts by dudko24   Click here to Send dudko24 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rorence
Newbie

Registrován: 23.05.2017
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 14 

Read on this post. After reading the whole post, we can get solutions to deal with the trouble quickly and safely. Thanks for your nice sharing.

Old Post 23.05.2017 v 09:13
Rorence je offline   Click Here to See the Profile for Rorence   Find more posts by Rorence   Click here to Send Rorence a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:37.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz