CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Monitoring dostupnosti pocitacu
1234567891011 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 65 

Presne, rucne to je v pohode, ale z crona je to sedivy.. ptal jsem se autora Honzy, ale nepomohl mi, ani mi neodpovedel :(

__________________

Old Post 13.02.2005 v 14:17
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointer
Member

Registrován: 05.07.2002
Příspěvků: 405

Příspěvek č. 66 

Me jo, neco v tom smyslu jako ze to bude timeout cronu, jenze to se mi nezda, cronem se spousti i narocnejsi veci. Jen jsem vysledoval ze u me generovani obrazku trva asi 11-12s, ale pres cron je cas v pravem hornim rohu obrazku treba 8-10s, jakoby se to nedogenerovalo. Zaroven soubor .test1.state ve kterem maji byt ziskana data ma sice cas generovani, ale je prazdny.

__________________

>>----------------<<
ALL YOUR WI-FI ARE BELONG TO US!
JOIN(T) US!

Old Post 13.02.2005 v 15:18
jointer je offline   Click Here to See the Profile for jointer   Find more posts by jointer   Click here to Send jointer a Private Message     Visit jointer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 67 

No me se to generuje pres 8 minut, ale s nmapem to jde vpohode a s fpingem ne. Takze timeout to nebude.

__________________

Old Post 14.02.2005 v 09:52
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointer
Member

Registrován: 05.07.2002
Příspěvků: 405

Příspěvek č. 68 

Presne.

__________________

>>----------------<<
ALL YOUR WI-FI ARE BELONG TO US!
JOIN(T) US!

Old Post 14.02.2005 v 10:02
jointer je offline   Click Here to See the Profile for jointer   Find more posts by jointer   Click here to Send jointer a Private Message     Visit jointer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointer
Member

Registrován: 05.07.2002
Příspěvků: 405

Příspěvek č. 69 

Ach jo, fakt me trapi ze to nefunguje. Predelal jsem to, na AP dal hlavni spoje, u sebe nechal jen ty hlavni a lidi v siti, jenze zda se ze v noci kdyz je tu hodne PC offline, to proste prestane fungovat. Honzo, nemas tuseni cim by to mohlo byt? Podle me proste to generovani nedobehne a nekde to umre. Pokud bych mohl nejak pomoct tak pomuzu, protoze calstats jsou fakt super a nechci hledat alternativu jen proto ze uz to nezvladaji.
A to jsem chtel jeste tu mapku na AP rozsirit o klienty dalsich AP, jenze kdyz by se to negenerovalo tak je to spatny.

__________________

>>----------------<<
ALL YOUR WI-FI ARE BELONG TO US!
JOIN(T) US!

Old Post 20.02.2005 v 00:24
jointer je offline   Click Here to See the Profile for jointer   Find more posts by jointer   Click here to Send jointer a Private Message     Visit jointer's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 70 

Honza na nas asi kasle

__________________

Old Post 28.02.2005 v 21:24
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Příspěvek č. 71 

__________________

Old Post 01.03.2005 v 03:07
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misla
Junior Member

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 250

Neukazuje to klienta Příspěvek č. 72 

Naistaloval jsem si calstats a funfuje mi prekne az na jedno - neukazuje mi klienta ze je pripojenej i kdyz vim a bavim se snim - testovali jsme to - proc ?

Old Post 01.03.2005 v 18:48
Misla je offline   Click Here to See the Profile for Misla   Find more posts by Misla   Click here to Send Misla a Private Message     Visit Misla's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 73 

__________________

Old Post 01.03.2005 v 18:55
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misla
Junior Member

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 250

Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 74 

Naposledy upravil Misla 02.03.2005 v 22:24

Old Post 01.03.2005 v 21:12
Misla je offline   Click Here to See the Profile for Misla   Find more posts by Misla   Click here to Send Misla a Private Message     Visit Misla's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 75 

__________________

Old Post 05.03.2005 v 00:36
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
neo10
Senior Member

Registrován: 06.10.2003
Příspěvků: 535

Re: Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 76 

Netusite cim muze bejt toto:
Fatal error: Call to undefined function: imagecreate() in /usr/local/calstats/calstats.php on line 300

php-gd, libgd a libgd-dev mam nainstalovany..
dik

__________________

Old Post 05.03.2005 v 22:04
neo10 je offline   Click Here to See the Profile for neo10   Find more posts by neo10   Click here to Send neo10 a Private Message     Visit neo10's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Misla
Junior Member

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 250

Re: Re: Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 77 

Old Post 06.03.2005 v 00:11
Misla je offline   Click Here to See the Profile for Misla   Find more posts by Misla   Click here to Send Misla a Private Message     Visit Misla's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Re: Re: Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 78 

__________________

Old Post 09.03.2005 v 19:34
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
neo10
Senior Member

Registrován: 06.10.2003
Příspěvků: 535

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 79 

__________________

Old Post 09.03.2005 v 19:42
neo10 je offline   Click Here to See the Profile for neo10   Find more posts by neo10   Click here to Send neo10 a Private Message     Visit neo10's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny
faultfinder :c)
zastupce cloudu 10.24


Registrován: 12.05.2002
Příspěvků: 5246

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neukazuje to klienta Příspěvek č. 80 

Old Post 10.03.2005 v 10:06
danny je offline   Click Here to See the Profile for danny   Find more posts by danny   Click here to Send danny a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:36.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567891011 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz