CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Troubleshooting > problémy s ethertnetem
12345
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 17 

kabely jsem změřil. jsou dobrý.
a perlička. když jsem předevčírem přenesl svůj komp k sousedům, tak odmítl naběhnout. a jakmile jsem ho dones domů, tak naběhl jako by nic.
sí?ovku má taky dobrou. nějakýho edimaxe za 300,-. 10/100. ještě ji zkusím dát k sobě do počítače.

Old Post 11.01.2003 v 19:10
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 18 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 11.01.2003 v 19:11
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 19 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 11.01.2003 v 19:15
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 20 

to asi určitě jsou na jiný fázi. ale ten měřák, kterej měří pořadí fází nemám :-)))
ale v tom bych chybu nehledal.
ten byt v přízemí jsem zprovoznil tím, že jsem zahodil zásuvku a dal tam spojku.

Old Post 11.01.2003 v 20:20
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomsige
Newbie

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 99

Příspěvek č. 21 

Old Post 11.01.2003 v 20:42
tomsige je offline   Click Here to See the Profile for tomsige   Find more posts by tomsige   Click here to Send tomsige a Private Message   Click Here to Email tomsige   Visit tomsige's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
libor
Senior Member
zastupce cloudu 10.23


Registrován: 22.05.2002
Příspěvků: 726

Příspěvek č. 22 

Old Post 11.01.2003 v 22:28
libor je offline   Click Here to See the Profile for libor   Find more posts by libor   Click here to Send libor a Private Message   Click Here to Email libor   Visit libor's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 23 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 12.01.2003 v 00:30
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 24 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 12.01.2003 v 00:33
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Příspěvek č. 25 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 12.01.2003 v 09:05
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Příspěvek č. 26 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 12.01.2003 v 09:08
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 27 

nakrimpovaný je to určitě dobře. na to si dávám pozor. včetně pořadí barev.

Old Post 12.01.2003 v 10:46
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 28 

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Old Post 12.01.2003 v 11:36
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jfkalfa
Junior Member

Registrován: 14.11.2002
Příspěvků: 297

Příspěvek č. 29 

jak zkousis ze to funguje/nefunguje ? kdyz ti sviti na switchi kontrolka tak to musi fungovat.

Old Post 12.01.2003 v 11:42
jfkalfa je offline   Click Here to See the Profile for jfkalfa   Find more posts by jfkalfa   Click here to Send jfkalfa a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny
Newbie

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 53

Příspěvek č. 30 

Me se stalo, ze v jedne hodne dlouhe kancelari jsem mel az na uplnem konci stul. Pripojoval jsem si tam Dell notebook k siti (interni mini PCI 3COM sitovka s modemem). V pohode!

Jednou jsem pro zakaznika pripravoval HP notebook a behalo to nejak divne. Tak jsem to zkoumal, preinstalovaval jsem drivery, daval tam ethernet kabel ze stolniho pocitace a nic... Az me napadlo prejit o nekolik desitek metru bliz k serveru a pripojit se k uplne jine zasuvce... Tam to behalo jak po masle!

RESULT: Rekl bych, ze muze dost zalezet na kvalite sitove karty,predevsim u rozvodu na delsi vzdalenosti! (A vic nez 105 metru to v tomto pripade fakt nebylo!!)

Old Post 12.01.2003 v 13:03
Johnny je offline   Click Here to See the Profile for Johnny   Find more posts by Johnny   Click here to Send Johnny a Private Message   Click Here to Email Johnny     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 31 

petrik: škoda, že jsme o něm nevěděli dřív. asi bysme ho vzali.

johnny: ve vzdálenosti problém nebude. já jsem ještě o patro dál. a od sí?ovky ke switchi je to tak 15 metrů.

jfkalfa: měřil jsem i odpor drátů. a na switchi kontrolka normálně svítí a detekuje 100 mbit.

Old Post 12.01.2003 v 13:20
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jfkalfa
Junior Member

Registrován: 14.11.2002
Příspěvků: 297

Příspěvek č. 32 

este jednou se te ptam jak zjistujes ze ti funguje/nefunguje ?
nexes vzit ten HW k sobe domu , vzit druhej komp , pripojit nejdriv ke switchi oba kompy a pak k tomu pripojit ten uplink switch a pak ten druhej komp k tomu druhymu switchi ? pokud mas stejnou branu a adresu treba o jeden vyssi musi ti to chodit. pingni a uvidis. taky ti to muze delat to, ze se ti sitovka mydli krz IRQ s nejk jinym HW a na switchi to muze vypadat normalne , ale vubec to nemusi fachat. (mel sem jeden spatnej kousek kerej sice svitil ale vubec nesel :( )
taky sme pripojovali k nasemu 3com superstack njk dualspeed office connect , kerej mel fachat pri zapnutym uplinku, ale podarilo se nam to az co sme ten uplnik vypnuli

Old Post 12.01.2003 v 16:19
jfkalfa je offline   Click Here to See the Profile for jfkalfa   Find more posts by jfkalfa   Click here to Send jfkalfa a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz