CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > monowall omezeni rychlosti na rapidshare
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ronet
Newbie

Registrován: 16.01.2007
Příspěvků: 15

monowall omezeni rychlosti na rapidshare Příspěvek č. 1 

Zdravím,
můžete mi prosím poradit jak omezit rychlost na rapidshare. Bud na rapidshare.com, nebo mám i seznam všech IP adres serveru rapidshare.
Děkuji moc

Old Post 26.12.2008 v 12:29
ronet je offline   Click Here to See the Profile for ronet   Find more posts by ronet   Click here to Send ronet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
REPY-ceho
Junior Member

Registrován: 29.09.2003
Příspěvků: 113

Re: monowall omezeni rychlosti na rapidshare Příspěvek č. 2 

__________________

Vše....
Vše je špatně všichni zpět na stromy........

Old Post 26.12.2008 v 23:52
REPY-ceho je offline   Click Here to See the Profile for REPY-ceho   Find more posts by REPY-ceho   Click here to Send REPY-ceho a Private Message     Visit REPY-ceho's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ronet
Newbie

Registrován: 16.01.2007
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 3 

Old Post 28.12.2008 v 11:50
ronet je offline   Click Here to See the Profile for ronet   Find more posts by ronet   Click here to Send ronet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bigboss01
Banned

Registrován: 03.12.2014
Příspěvků: 2

sultan Příspěvek č. 4 

Problem je v tom, ze bych potreboval do LAN dostat druhou verejnou IP adresu, kterou mi pridelil ISP - 81.90.168.144/32 a ne a ne se to podarit.. :-(

Nechci to delat NATem 1:1 (to vim, ze funguje). Taky nemuzu nainstalovat 3 sitovku a vytvorit DMZ vzhledem k pouzitemu WRAP boardu...

Zkousel jsem to rozchodit pres ProxyARP, ale nevim kde delam chybu... Netusim jakou GW mam nastavit u te druhe verejne IP 81.90.168.144??? (81.90.168.129 nebo 81.90.168.145)??

__________________

eVIL

Old Post 03.12.2014 v 12:41
Bigboss01 je offline   Click Here to See the Profile for Bigboss01   Find more posts by Bigboss01   Click here to Send Bigboss01 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:10.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz