CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 10+GHz > 10GHz -pojitka a technika
1234567891011 »

Jaka 10GHz pojitka pouzivate?
You do not have permission to vote on this poll.
Alcoma 55 36.91%
BTV 1 0.67%
CoProSys 2 1.34%
Konwes 8 5.37%
KPE 27 18.12%
Miracle (Orcave) 21 14.09%
Summit 13 8.72%
SVM 21 14.09%
racom 1 0.67%
Total: 102 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 65 

__________________

Old Post 31.10.2008 v 10:38
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 66 

__________________

Old Post 31.10.2008 v 10:47
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Insider
Senior Member

Registrován: 02.12.2002
Příspěvků: 1482

Příspěvek č. 67 

__________________

Old Post 31.10.2008 v 11:31
Insider je offline   Click Here to See the Profile for Insider   Find more posts by Insider   Click here to Send Insider a Private Message   Click Here to Email Insider   Visit Insider's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 68 

víš tohle je těžký říct.

Určitě bych si to nechal namontovat od nich ale pak tu máme lidi který stavěji cokoliv jakkoliv. Například vim, že je problém narušená fresnelka. Kdyby přijel technik a nakonec by usoudil že ten spoj by tam nepostavil a tim pádem si zařízení odveze s tim že trasa nevyhovuje, najdou se tací, kteří si to raději namontujou sami a nějaký překážky je nezajímaji. Jak kolem sebe často slyšim a posléze i vidim hlášky typu "to musí projít tim stromem" nebo "takovej kousek za zdí to musí jít" a podobně.

Mohl bych založit obsáhlou galerii a to bych se jenom prošel po našem 6 tisícovém městě s foťákem a to by se potom vidělo věcí třeba otočenej zářič vůči sítu nebo anténa schovaná za parabolou satelitu a podobný věci. Jo a abych neodskakoval od tématu, myslim že na jednom paneláku je dokonce 10GHz který má v cestě anténí stožár co je tak 2m od antény.

řezat řezat řezat...

__________________

ja to nebyl

Old Post 31.10.2008 v 11:51
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 69 

__________________

Když musíš, tak musíš...

Old Post 31.10.2008 v 12:52
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 70 

__________________

Old Post 31.10.2008 v 14:42
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 71 

__________________

Když musíš, tak musíš...

Naposledy upravil monty4479 31.10.2008 v 15:11

Old Post 31.10.2008 v 14:58
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 72 

__________________

Old Post 31.10.2008 v 17:04
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 73 

__________________

Když musíš, tak musíš...

Old Post 31.10.2008 v 17:19
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Příspěvek č. 74 

Jako namontovat 10G spoj bez rekogniskace je prasarna cislo 1. Navic si trosku myslim, ze CTU v pripade zaruseni 10G spoju neni uplne laxni na stiznos by mohli i vylezt na strechu a pridelit flastr.
Nam jeden sikula co si myslel ze vsechno vi sestrelil nase radio (tenkrat jeste SVMko), bohuzel to vyslo tak sikovne, ze v jedne z lokalit byl planovany asi 6h vypadek proudu a po vypadku se radio nerozbehlo (oni totiz shodou nahod na druhe strane povesili svoje 10G). Behali jsme kolem toho nekolik hodin vecer, druhy den brzo rano se tam montovala nahradni alcoma (cely den zabity demontazi jinde....)

Ono nic neukazovalo na zaruseni (u toho stareho SVM jsme to moc neumeli diagnostikovat), kdyz jsem tam pak chvili behla s merakem tak stacilo v jejich alcome vypnout vypinac a bylo po problemu ;-)

Jinak si myslim, ze uz pri koupi prvniho spoje v cene kolem 100 tisic by celkem pro nikoho nemel byt problem si radove za 12 tisic koupit merici konvertor, satelitni spektrak potom ma kazda firma ktera montuje sateility (troufnu si tvrdit ze v kazdem trosku vetsim meste se najde takovych meraku vic). My mame trosku drahsi meracek (vyhodou u zamerovani 10G je velky display... ale ono to primarne je urcene na DVB-S a DVB-T)

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 01.11.2008 v 05:54
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 75 

__________________

Když musíš, tak musíš...

Old Post 01.11.2008 v 06:54
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

SPAM - nabidka 10G spoju Příspěvek č. 76 

Ahoj, prisel mi dnes mailem tento spam, treba to nekomu pomuze:

----------------------------------------------------------------------------

Výprodej spojů SUMMIT UNI-10 - 10 GHz

Summit Development 10 GHz UNI 40 celý spoj bez antén 3ks 39000,-
rychlost 10 Mbps, upgrade až na 40 Mbps POE v ceně

Summit Development 10 GHz UNI 10 celý spoj bez antén 1ks 49000,-
rychlost 40 Mbps POE v ceně

Summit Development 10 GHz UNI 10 celý spoj bez antén 1ks 35000,-
rychlost 40 Mbps, servisní sada

Summit Development 10 GHz anténa samotná anténa 2ks 3500,-
ANT 10A30 anténa 35 cm, pásmo 10 GHz

Summit Development 10 GHz anténa samotná anténa 3ks 5000,-
ANT 10A60 anténa 65 cm, pásmo 10 GHz

Summit Development 10 GHz anténa samotná anténa 2ks 8000,-
ANT 10A90 anténa 90 cm, pásmo 10 GHz

Summit Development 10 GHz anténa samotná anténa 1ks 15000,-
ANT 10A120 anténa 120 cm, pásmo 10 GHz

Jedná se o nová zařízení, nepoužitá a originálně zabalená.
Ceny bez DPH

--------------------------------------------

L.

__________________

Old Post 19.12.2008 v 08:48
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Insider
Old Post 19.12.2008 08:58
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by hwsoft) Příspěvek č. 77 
forkman
Newbie

Registrován: 17.09.2006
Příspěvků: 60

Zkušenosti s MicroLAN Příspěvek č. 78 

Nemáte někdo zkušenosti se spoji MicroLAN FE? Dostal jsem teď nabídku na repasovaný spoj 22 Mbps komplet včetně 65 cm antén za 45 tis. Kč bez daně. To se mi zdá jako super cena, pokud nekoukám na spamerskou nabídku nových spojů UNI G

Uvitál bych jakoukoliv zkušenost, ať dobrou, nebo špatnou. Instaloval by nám to přímo CoproSys, který spoje vyrábí. K nim to máme asi 20 km, takže servis v případě potřeby by byl vynikající. Jen bych uvítal nějakou tu nezaujatou zkušenost z praxe

Old Post 19.12.2008 v 13:04
forkman je offline   Click Here to See the Profile for forkman   Find more posts by forkman   Click here to Send forkman a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Re: Zkušenosti s MicroLAN Příspěvek č. 79 

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 19.12.2008 v 13:10
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
forkman
Newbie

Registrován: 17.09.2006
Příspěvků: 60

Re: Re: Zkušenosti s MicroLAN Příspěvek č. 80 

Old Post 19.12.2008 v 13:54
forkman je offline   Click Here to See the Profile for forkman   Find more posts by forkman   Click here to Send forkman a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:29.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567891011 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz