Ahoj,
Současný tvar otázek je následující
---------------------------------
A) Chcete aby se dělaly zálohy kódu a dat projektů CZfree.Net?
Ano
Ne
Zdržel jsem se hlasování
B) Chcete aby zálohy kódu a dat projektů CZfree.Net byly veřejně zdokumentované (kdo je má, co má, kontrolní součet)?
Ano
Ne
Zdržel jsem se hlasování
Originally posted by simandl Současný tvar otázek je následující
Máte někdo připomínku ke znění těch otázek?
Rada se jiz timto zabyvala pred mesicem a ti, co se vyjadrili dali pomerne jasne najevo sve stanovisko k teto otazce. Jaky smysl ma soustavne opakovani fakticky zamitnutych otazek pro hlasovani, zatimco jina otevre otazky se neresi?
Stejne jako v pripade jinych otazek predkladanych Simandlem ani tady neni presne napsano, co ma byt vyslednym stavem. Zdanlive jednoducha otazka - ale ma spoustu ruznych vykladu, ktere muzou byt i zneuzitelne. U kazde z variant by melo byt jasne v komentari napsane, co presne ktera odpoved znamena. Presne definice tu (nikoliv prekvapive) chybi.
ano rada se tím zabývala respektive byla informovaná o aktuálním znění toho návrhu ale ještě o vypsání nehlasovala protože o tom nikdo hlasování nezahájil. Ergo kladívko to nemohla ani zamítnout
Až se bude hlasovat tak dám vědět.
Mohl bys prosím nějaký "zneužitelný výklad" uvést? Pěkně konkrétně protože podle mě zase jen strašíš (FUD).
Originally posted by simandl Mohl bys prosím nějaký "zneužitelný výklad" uvést? Pěkně konkrétně protože podle mě zase jen strašíš (FUD).
Ano jisteze. Snazis se timto zpusobem zpetne dosahnout legalnosti kopie dat, kterou jsis v prosinci bez predchoziho souhlasu mezicloudu nelegalne poridil a doposud s touto kopii disponujes.
Zes svym pocinanim tehdy mezicloudy zcela obesel je vice nez zrejme. Nebo se snad nekdy hlasovalo o tom, ze si Simandl smi za pomoci sjsharka vykopirovat data czfree fora nekam k sobe? Nepamatuji se, a ani ze sekce hlasovani zadny takovy zaver patrny neni. A to presto, ze institut mezicloudovych hlasovani v te dobe jiz rok fungoval. Jinymi slovy jen ti jde o to, abys legalizoval tebou spachanou "kradez"
k otázkám tedy nikdo nic nemá. Pro upřesnění ty otázky pokud se odhlasují budou upravovat budoucnost. Že by to platilo zpětně je FUD.
A) Chcete aby se dělaly zálohy kódu a dat projektů CZfree.Net?
Ano
Ne
Zdržel jsem se hlasování
B) Chcete aby zálohy kódu a dat projektů CZfree.Net byly veřejně zdokumentované (kdo je má, co má, kontrolní součet)?
Ano
Ne
Zdržel jsem se hlasování
Kdyz uz nam Simandle bez vedomi komunity "zalohujes" nektere casti CZF wiki, precetl jsi si alespon pozorne FDL 1.2, podle ktere jsou texty na CZF wiki pristupne? Licence mimo jine uklada, ze ma byt zachovana sekce s historii, a tu nejak na "tve" kopii nevidim. Stejne tak bys mel uvadet zdroj, odkud jsi texty ziskal - take tam zadne odkazy nejsou. Uvedomujes si vubec, ze i dokumenty zverejnovane podle FDL maji sva pravidla, ktere bys mel minimalne respektovat? Ono opravu nestaci copy & paste nejakeho tak, jak jsi toto predvedl. Takze te timto vyzyvam, abys plne respekoval text licence a pokud toto odmitas bezodkladne, tak texty porusujici licenci ze sve wiki odstranil. I otevrene licence maji sva jasne dana pravidla... nebo pro Simandla pravidla neplati a on si muze delat co chce?