CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ovislink WLA-5000AP
123456789 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Maxinoha
Nemám rád lamy :-)

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 450

Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 33 

Naposledy upravil Maxinoha 01.03.2006 v 12:01

Old Post 01.03.2006 v 10:46
Maxinoha je offline   Click Here to See the Profile for Maxinoha   Find more posts by Maxinoha   Click here to Send Maxinoha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MMART
Member
zastupce cloudu 10.88


Registrován: 13.04.2003
Příspěvků: 14

Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 34 

Old Post 03.03.2006 v 10:47
MMART je offline   Click Here to See the Profile for MMART   Find more posts by MMART   Click here to Send MMART a Private Message   Click Here to Email MMART   Visit MMART's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiri.cestr
Junior Member

Registrován: 08.04.2003
Příspěvků: 128

Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 35 

Old Post 06.03.2006 v 09:50
jiri.cestr je offline   Click Here to See the Profile for jiri.cestr   Find more posts by jiri.cestr   Click here to Send jiri.cestr a Private Message   Click Here to Email jiri.cestr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiri.cestr
Junior Member

Registrován: 08.04.2003
Příspěvků: 128

Příspěvek č. 36 

pokud se na to někdo cejtí, mělo by stačit přeletovat tu RAMku a musí to makat, jde o to aby nebyl ten čip dražší než rozdíl ceny těch AP.

Nejsem si jistej ale třeba by se ten správný čip objevil na nějaký SDRAM (256MB - 8 čipů) a byly by RAMky pro 8 AP. Ale nevim, jen mě to napadlo...

Old Post 06.03.2006 v 09:55
jiri.cestr je offline   Click Here to See the Profile for jiri.cestr   Find more posts by jiri.cestr   Click here to Send jiri.cestr a Private Message   Click Here to Email jiri.cestr     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxinoha
Nemám rád lamy :-)

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 450

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 37 

Old Post 06.03.2006 v 13:12
Maxinoha je offline   Click Here to See the Profile for Maxinoha   Find more posts by Maxinoha   Click here to Send Maxinoha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 38 

__________________

Owner rpt+Echolink OK0BEZ
http://www.ok0bez.com
http://www.ok1mjo.com
http://aprs.fi/?call=a%2FOK1OEM-1

Old Post 06.03.2006 v 15:58
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxinoha
Nemám rád lamy :-)

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 450

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 39 

Old Post 06.03.2006 v 16:13
Maxinoha je offline   Click Here to See the Profile for Maxinoha   Find more posts by Maxinoha   Click here to Send Maxinoha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 40 

__________________

Owner rpt+Echolink OK0BEZ
http://www.ok0bez.com
http://www.ok1mjo.com
http://aprs.fi/?call=a%2FOK1OEM-1

Old Post 07.03.2006 v 08:52
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxinoha
Nemám rád lamy :-)

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 450

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vnitřek Příspěvek č. 41 

Old Post 07.03.2006 v 09:19
Maxinoha je offline   Click Here to See the Profile for Maxinoha   Find more posts by Maxinoha   Click here to Send Maxinoha a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RPELKA
Member

Registrován: 19.02.2003
Příspěvků: 331

Příspěvek č. 42 

Kluci jak silne anteny budu potrebovat na linku 2,5Km a timhle ovisem v 5G paternim spoji ???

Old Post 15.03.2006 v 22:57
RPELKA je offline   Click Here to See the Profile for RPELKA   Find more posts by RPELKA   Click here to Send RPELKA a Private Message     Visit RPELKA's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomas123
Newbie

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 43 

Dneska jsem si koupil tyto dva kusy stim ze budou pouzity na spoj cca 900 metru, stahnul jsem novy firmware ktery ma v sobe ACK kalkulacku ale bohuzel at do ni napisu jakoukoliv vzdalenost tak tak se me vubec nic nezobrazi v kolonce ACK Timeout ani v kolonce ACK. Oboje dvoje jsou zasediveli. Mate nekdo stejnou zkusenost?

Old Post 21.03.2006 v 17:25
Tomas123 je offline   Click Here to See the Profile for Tomas123   Find more posts by Tomas123   Click here to Send Tomas123 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 44 

Old Post 21.03.2006 v 17:33
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 45 

Old Post 21.03.2006 v 17:34
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

testreport Příspěvek č. 46 

Bridge mode 500 metrů, 5 m koaxu a 19dB panelky na obou stranách, přenos 2800 KB/sec při pingu 5 ms.

Old Post 21.03.2006 v 17:36
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomas123
Newbie

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 47 

Cipis dik.. pomohlo to.

Old Post 21.03.2006 v 18:18
Tomas123 je offline   Click Here to See the Profile for Tomas123   Find more posts by Tomas123   Click here to Send Tomas123 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cz_iceman
Junior Member

Registrován: 18.04.2003
Příspěvků: 171

Posledni FW a problemy Příspěvek č. 48 

Zdar vsem ...
Minuly tyden jsem koupil 4 ks WLA 5000 a svihnul do 2 z nich posledni FW s ACK kalkulackou a nastavenim vykonu pres web. Jelikoz mam na siti nekolik AIRCA 8 a o tech prakticky "nevim" tak jsem predpokladal , ze i ovis bude OKI. Ale jake bylo moje prekvapeni kdyz zacly ukrutne problemy po flashnuti noveho FW. Ovis bootoval strasne dlouho (kdyz nabootoval) , z niceho nic se najednou zacala zvysovat latence nejenom na spoji , ale i kdyz jsem pingnul z lokalu na toho ovisa (radove stovky ms). Dale i kdyz jsem nastavil jakykoliv kanal (112,120,... atd) velmi casto se po rebootu prepl na 5.2 Ghz (cca v 80 %) i kdyz v webovem rozhrani vesele tvrdil , ze je na pozadovanem kanale. Dalsi perlicka byla ze spoj (1200m) padal na hubu a pomohl (na chvili ) jen studeny start AP. No zkusil jsem z legrace hotline ovisu pro CR - no samozrejme na telefon sem dostal "experta" ktery ani nevedel ze nejake WLA 5000 maji v nabidce. NO a tak jsem se nasral a svihnul jsem tam FW z AIRCY a problem zmizel spoj je zatim stable. Jeste pro upresneni jsem vyzkousel i druhe AP s upgradem FW a dospel jsem k presne tomu samemu vysledku - takze hyba v HW je temer vyloucena. Mate nekdo podobne zkusenosti s poslednim FW nebo jsem zase "klikar" jenom ja..
Jeste pro upresneni Ovis byl v rezimu AP a naproti by LInux a madwifi (jako klient)

Old Post 22.03.2006 v 00:22
cz_iceman je offline   Click Here to See the Profile for cz_iceman   Find more posts by cz_iceman   Click here to Send cz_iceman a Private Message   Click Here to Email cz_iceman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:17.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz