CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Openwrt na AirCA8 a Ovislink WLA5000AP
12345678 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Příspěvek č. 17 

Molekula - routing by byla vicemene vitana vec, protoze nejsem zrovna velky fanda WDSek. bohuzel to je jedina pouzitelna vec se zakladnim FW.

__________________

Old Post 14.04.2006 v 20:12
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lunix
Junior Member

Registrován: 26.10.2002
Příspěvků: 216

Příspěvek č. 18 

jak v tomto firmware zmenim regdomain? potrebuji mit pristupne kanaly okolo 5.6GHz (ETSI) zkousel jsem pridat parametr countrycode pri loadovani modulu ath_pci, ale airca pak uz nenabehla.

__________________

Lunix - 10.19.0.0/16

Old Post 15.04.2006 v 14:30
lunix je offline   Click Here to See the Profile for lunix   Find more posts by lunix   Click here to Send lunix a Private Message   Click Here to Email lunix     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
douby
Moderator
zastupce cloudu 10.132


Registrován: 10.08.2002
Příspěvků: 638

Příspěvek č. 19 

super, konecne se nekdo odhodlal!

mám dotaz, jak je to pouzitelne na 6km v 5ghz(2x airca s openwrt proti sobě)?

Old Post 17.04.2006 v 17:01
douby je offline   Click Here to See the Profile for douby   Find more posts by douby   Click here to Send douby a Private Message   Click Here to Email douby   Visit douby's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
douby
Moderator
zastupce cloudu 10.132


Registrován: 10.08.2002
Příspěvků: 638

Příspěvek č. 20 

Naposledy upravil douby 18.04.2006 v 14:13

Old Post 17.04.2006 v 18:19
douby je offline   Click Here to See the Profile for douby   Find more posts by douby   Click here to Send douby a Private Message   Click Here to Email douby   Visit douby's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Zmena regdomain Příspěvek č. 21 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 18.04.2006 v 11:24
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 22 

myslel sem ze budes bastlit toho asuse co jsme uvolnili z provozu na molekula_test a ty mezitim bastlis rca..
Uz to mas nekde v realnym provozu? Co ti v puvodnim fw chybelo ze ses do toho poustel? Ma tenhle upgrade nejaky vychytavky ktery by mohly bejt natolik uzitecny, aby to stalo za upgrade fungujicich spoju, resp. mas v planu neco takovyho resit?

__________________

Old Post 18.04.2006 v 13:19
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
douby
Moderator
zastupce cloudu 10.132


Registrován: 10.08.2002
Příspěvků: 638

Příspěvek č. 23 

Naposledy upravil douby 18.04.2006 v 14:10

Old Post 18.04.2006 v 13:50
douby je offline   Click Here to See the Profile for douby   Find more posts by douby   Click here to Send douby a Private Message   Click Here to Email douby   Visit douby's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Příspěvek č. 24 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 18.04.2006 v 13:55
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
12345
Newbie

Registrován: 25.08.2004
Příspěvků: 53

Příspěvek č. 25 

cauky merily jste propustnost? a nejvic me zajima zda uz tam neni problem s uploadem? jako u normalnich FW kde byl upload z obou stran vyrazne nizsi nez download.

Old Post 18.04.2006 v 19:31
12345 je offline   Click Here to See the Profile for 12345   Find more posts by 12345   Click here to Send 12345 a Private Message   Click Here to Email 12345     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stealth
Newbie

Registrován: 11.03.2004
Příspěvků: 86

Příspěvek č. 26 

Old Post 18.04.2006 v 22:59
Stealth je offline   Click Here to See the Profile for Stealth   Find more posts by Stealth   Click here to Send Stealth a Private Message   Click Here to Email Stealth   Visit Stealth's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kohout
Newbie

Registrován: 25.06.2003
Příspěvků: 5

Dotaz na Molekulu Příspěvek č. 27 

V jakem formatu je soubor root.jffs2-4MB (na http://openwrt.dlabac.net/)? Pri pokusu ho moutnout za ucelem precteni to konci takto:
mount -o loop -t jffs2 root.jffs2-4MB /mnt
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop0,
missing codepage or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or so
Take by mne zajimalo jaky format ma (cim je zabalen) soubor openwrt-ar531x-2.4-jffs2-4MB-zImage.www.bin
Rad bych videl obsah aniz bych ho musel nejdriv upgradovat do Ovislinku. Diky.

Old Post 06.05.2006 v 17:08
kohout je offline   Click Here to See the Profile for kohout   Find more posts by kohout   Click here to Send kohout a Private Message   Click Here to Email kohout     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Re: Dotaz na Molekulu Příspěvek č. 28 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 06.05.2006 v 18:50
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vladan
Junior Member

Registrován: 21.09.2002
Příspěvků: 149

Airca dual Příspěvek č. 29 

Tak jsem to zkousel na Airce dual a jadro zacne nabihat a pri nacitani wifi modulu to sleti? Nemate nekdo verzi s wifi ovladacema ne v jadru, ale jako modul a tak aby se pri startu ten modul nenacetl? CHtel jsem si to puvodne zkompilovat sam, ale jsem s trochu na stiru s casem.dik

Old Post 11.05.2006 v 16:08
vladan je offline   Click Here to See the Profile for vladan   Find more posts by vladan   Click here to Send vladan a Private Message   Click Here to Email vladan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Molekula
Junior Member

Registrován: 02.04.2003
Příspěvků: 163

Re: Airca dual Příspěvek č. 30 

__________________

ICQ: 12965635
E-Mail: tomas@dlabac.net

Old Post 12.05.2006 v 11:28
Molekula je offline   Click Here to See the Profile for Molekula   Find more posts by Molekula   Click here to Send Molekula a Private Message   Click Here to Email Molekula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vladan
Junior Member

Registrován: 21.09.2002
Příspěvků: 149

Příspěvek č. 31 

A neposkytl byste nekdo verzi, kde se ten modul nenacita? Zajimalo by mi, jestli by to pak nabehlo v poradku. Prosim prosim

Old Post 12.05.2006 v 12:21
vladan je offline   Click Here to See the Profile for vladan   Find more posts by vladan   Click here to Send vladan a Private Message   Click Here to Email vladan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jirkaehm
Newbie

Registrován: 08.01.2004
Příspěvků: 19

Příspěvek č. 32 

zkousel nekdo nainstalovat php a sqlite podoporu?

nepiovedlo se mi totiz zatim najit repositar kde by bylo pouze php a sqlite treba bez thttpd, jde mi o to ze mam v php napsane skripty ktere jsi z sql serveru na routru vytahnout data a podle toho se udela nastaveni... ale nepovedlo se mi zatim najit balicky pro php a sql :(

diky za rady ...

Old Post 18.05.2006 v 23:03
jirkaehm je offline   Click Here to See the Profile for jirkaehm   Find more posts by jirkaehm   Click here to Send jirkaehm a Private Message   Click Here to Email jirkaehm     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:23.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz