CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Jak pripravit CZFree router na debianu?
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 17 

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Old Post 02.11.2004 v 15:07
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Příspěvek č. 18 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 04.11.2004 v 21:40
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Team Leader
zastupce cloudu 10.89


Registrován: 24.01.2004
Příspěvků: 786

Příspěvek č. 19 

__________________

Old Post 04.11.2004 v 21:49
edoras je offline   Click Here to See the Profile for edoras   Find more posts by edoras   Click here to Send edoras a Private Message   Click Here to Email edoras   Visit edoras's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frodo
Úlet

Registrován: 01.08.2002
Příspěvků: 726

Příspěvek č. 20 

edorasi.. muzesh tenhle navod postnout klukum roota, underground ci abclinux ? :-)

__________________

:::: whois -h whois.czfree.net 64550|grep ^descr

Old Post 05.11.2004 v 12:23
frodo je offline   Click Here to See the Profile for frodo   Find more posts by frodo   Click here to Send frodo a Private Message   Click Here to Email frodo   Visit frodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajsoft
Pan hodný

Registrován: 04.01.2004
Příspěvků: 1017

Příspěvek č. 21 

__________________

Super Stupid Nesquick Rabbit
Nastal čas změn...!!!

Old Post 05.11.2004 v 12:38
Zajsoft je offline   Click Here to See the Profile for Zajsoft   Find more posts by Zajsoft   Click here to Send Zajsoft a Private Message     Visit Zajsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
make
Newbie

Registrován: 25.04.2003
Příspěvků: 53

Příspěvek č. 22 

Jen mala poznamka k tomu poslednumu radku v dokumentu (errors=remount-ro) . Ono to tam je i z toho duvodu ze kdyz napr. router ma spatnou pamet a snazi se zapsat neco nekam jinam (proste se mu za chodu sesype FileSystem) tak to jednoduse remountne FS do RO natvrdo. Neni tezke uhodnout co se stane casem kdyz se ten event na error odstani.

Ja bych tam spise dal neco o tom ze exisuje soubor /etc/default/rsS ve kterem se nastavi FSCKFIX na yes.


Jeste neco k tem 626kam. Nemel jsem cas to overit, ale kousani wifi karty (ne serveru) ma podle me neco spolecneho s ACPI nebo APM v kernelu. Ale je to asi take o zeleze.

Old Post 06.11.2004 v 23:18
make je offline   Click Here to See the Profile for make   Find more posts by make   Click here to Send make a Private Message   Click Here to Email make     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Iceman
Junior Member

Registrován: 23.10.2002
Příspěvků: 246

kernel 2.4.23 a hostap 0.2.5 Příspěvek č. 23 

zkousel jsem uvedeny postup s kernelem 2.4.23 a nejnovejsim hostap-0.2.5 a pri "make pci" u hostapu to piskovalo:
WARNING: No kernel PCMCIA support found and PCMCIA_PATH is not defined
v README pak psali, ze mam dat jen "make". S tim se to sice zkompililo, ale chovalo se to dooost divne. Essid slo nastavit jen v mode master, jinak to neposlouchalo.

update: Nakonec jsem tehdy vzal verzi hostap-0.1.3, ktera jiz skoro rok chodi OK :-)

Iceman

Naposledy upravil Iceman 04.10.2005 v 23:26

Old Post 19.12.2004 v 20:49
Iceman je offline   Click Here to See the Profile for Iceman   Find more posts by Iceman   Click here to Send Iceman a Private Message   Click Here to Email Iceman     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plnt
HonzaK

Registrován: 04.06.2002
Příspěvků: 804

Team Member: MOD

Re: kernel 2.4.23 a hostap 0.2.5 Příspěvek č. 24 

__________________

Old Post 18.03.2005 v 12:23
Plnt je offline   Click Here to See the Profile for Plnt   Find more posts by Plnt   Click here to Send Plnt a Private Message   Click Here to Email Plnt   Visit Plnt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 25 

2Edoras: mohl bys do .config pridat podporu serioveho portu. Pro resetatory nezbytnost.

__________________

Old Post 26.08.2005 v 08:27
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 26 

sem zofalej nejde mi to nainstalovat vse jde , kompiace atd. az se dostanu na hostap proste se zaseknu a ne a ne tu kartu rozject.mozna je to tim ze navod je jiz trochu starsi a ja mam uz novejsi debian.nemuze nekdo poradit nebo trochu poupravit ten edorasovo navod ??

Old Post 02.10.2005 v 13:59
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alex
Formerly known as Frogale
zastupce cloudu 10.38


Registrován: 29.12.2002
Příspěvků: 690

User is Mapper

Příspěvek č. 27 

Navod je funkcni i pro novyho debiana.. Budes muset napsat nejaky blizsi popis tveho problemu..

__________________

Old Post 02.10.2005 v 15:29
Alex je offline   Click Here to See the Profile for Alex   Find more posts by Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Click Here to Email Alex   Visit Alex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 28 

no pred tydnem jsem mel problem zprovoznit hostap ted mam uz problem i nainstalovat ssh mise mi to : Dynamic MMap ran out of room ale tohle : mv /etc/apt/apt.conf /etc/apt/apt.conf.old
echo "APT::Cache-Limit 8388608;" >/etc/apt/apt.conf
jsem nastavil ale pise to porad.

Old Post 02.10.2005 v 18:36
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edoras
Team Leader
zastupce cloudu 10.89


Registrován: 24.01.2004
Příspěvků: 786

Příspěvek č. 29 

__________________

Old Post 03.10.2005 v 07:05
edoras je offline   Click Here to See the Profile for edoras   Find more posts by edoras   Click here to Send edoras a Private Message   Click Here to Email edoras   Visit edoras's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pihhan
Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 493

Příspěvek č. 30 

Old Post 03.10.2005 v 15:45
pihhan je offline   Click Here to See the Profile for pihhan   Find more posts by pihhan   Click here to Send pihhan a Private Message   Click Here to Email pihhan   Visit pihhan's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TooMMAs
Junior Member

Registrován: 11.12.2004
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 31 

uz je to v pohode neco jsem tam delal spatne uz nevim co ale zajimalo by me jaky je ted nejlepsi jadro a hostap , potrebuju aby to bylo hodne stabilni a nepadalo.

Old Post 06.10.2005 v 23:11
TooMMAs je offline   Click Here to See the Profile for TooMMAs   Find more posts by TooMMAs   Click here to Send TooMMAs a Private Message   Click Here to Email TooMMAs   Visit TooMMAs's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Old Post 07.10.2005 16:01
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by Chevees) Příspěvek č. 32 
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:20.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz