ptak
Team Leader zastupce cloudu 10.27
Team Member: ADMIN User is Mapper |
wow, dobrej flame :) |
Příspěvek č. 138 |
zdar,
na diskuzi jsem narazil nahodou, kdyz jsem uklizel na foru. Drobne postrehy:
1. souhlasim se zajsoftem, ze zamaznout to tady by nebylo od veci
2. Fascinuje mne k jakymu flejmu vas dohnal clovek, ktery se na czf webu zaregistroval pred par dny a svym prvnim prispevkem rozpoutal dalsi hon na carodejnice. IMHO je daleko lepsi takovy lidi hodit rovnou do zumpy, protoze kdyz jejich dotaz nepusobi dojmem ze se nejdriv seznamili s prostredim tak jedina odpoved, kterou ma dostat je FAQ!
3. Pro ty z vas co se navazite do sdruzeni: model OS, kde se vybiraj clenske prispevky jede spousta siti. Typicky varianty czf-only(prispevek na infrastruklturu chcete-li) a s inetem. 99,99% lidi chce variantu s inetem, nezazail jsem nikoho kdo by chtel zakladat vlastni iGW(za 2,5roku co delam do CZF).
4. Ano jsem zaujatej, Praha12.net to dela stejnym stylem. Rad se necham poucit, ze to delam blbe a jak to mam delat lip. Az dopisete prispevek na toto tema pridejte mi prosim dolu odkazy na veci co jste udelali v czf VY a z jakych ze zkusenosti vychazite. Keczy od lidi co o tom nemaj ani paru jsou pro ctenare fora ztrata casu.
5. Ad k tem monopolum v oblastech. To, ze je to CZF komunita se IMHO pozna prave podle toho, ze NIKDO v te oblasti ten pocit monopolu nema, protoze kdyz opravdu CHCE nejake czf delat tak pro nej neni problem s takovou komunitou spolupracovat, protoze jde obema stranam o to same a vzajemne si vyjdou vstric.
6. A jeste k tem penezum: u nas napriklad clenove, kteri aktivne pracuji na rozvoji site(sprava routeru, ucetnictvi, vyrova ronji, etc...) neplati clenske prispevky vubec. Proto KAZDY kdo ma plnou hubu CZFree nam muze ukazat jak to mysli vazne a zacit MAKAT, protoze CZF je prece o tom PRISPEJ a POUZIJ. No a pro ty liny mame clensky prispevky.
UPDATE:
7. to hlasovani je dost dobre mimo.
ISP = poskytovatel inetu
CZF = komunitni sit
Jsou iGW casti CZF? Ano.
poskytuji iGW inet? Ano
Laskavy ctenar jiste nahlede konec dukazu
Naposledy upravil ptak 19.12.2004 v 22:25
|