Taktéž nevím, zdali alprom nebo kdo to rozhodl. Pokud je předpoklad n.e.o.c z správný, pak skutečně nelze připustit, dva rozsahy pro jednu celou velkou oblast, nejsou možné dva ASN pooly potažmo (v budoucnu) dva cloudy rozpínající se po stejných geografických celcích.
Doufám, že se věc vyřeší. Pokusím se zjednat nápravu, pokud nebude "svévolně upuštěn" rozsah zpět.
pokud vim tak ASN generuje pouze netdejv ne? (nemam nic proti nikomu, nicmene se mi nezda, ze by nekdo dostal pool po dvou prisvevcich a par vterinach zivota na czf (datum vzniku toho nicku je 7.9.2003)....takze bych to doporucil "uvolnit" to by se netdejv prekonal.... :-)
Devil666: tak se vyjadřuj prosím tě konkrétně ne že to je adresní rozsah určení od bodu A do bodu B.
Chceš-li požádat o ip adresy takovéhoto rozsahu požádej netdejva aby ti přidělil i ASN.
To je jedna věc, druhá věc je ta, že na 10.134.xxx.xxx už někdo jede. rozhodně ta sí? už není volná.
třetí věc: pokud máš přidělený rozsah pro přerov tak ho necpi do valmezu, zlína a olomouce. Bude z toho akorát bordel.
přidělování ip adres a počty lidí mi nemusíš vysvětlovat, tohle se tu řešilo.
Zájem o propojení je, ale přiděluj si ip adresy pro svojí oblast a nenabízej je někde, kde už adresní rozsahy jsou přidělené.
Nechci se hádat, ale mám pocit že Kromcl je samostatný okres, který sice zanikl, nicméně to spadá pod Zlín.
Dobry den,
chtel bych pozadat o pridelení adresního prostoru pro město Frýdek-Místek, počet obyvatel cca 70.000, počet obyvatel včetně přilehlých vesnic cca 150.000. V tuto chvíli je aktuálně potřeba cca 1/2 C, ktera bude dostacujici cca do velikonoc.