seriak je hlavni ten na apcku, krabice je v tomto pripade jenom obal, nic vic nic min, a to jak pro tebe tak pro ne
proste co ti prijde doruky tam to zabalis oni taky tak
chapu ze ses z neceho nasranej ale nemusis zas uplne ze vseho, v tomto pripade bych se s tebou taky nebavil
Jo, v tomhle se asi musim sedlaka zastat, nedokazu si predstavit, ze bych jako firma schovaval origos krabice uplne od vseho - Trapne by bylo, kdybych to chtel po svych zakaznicich... Nevim jak je to v tomto ohledu, a uz se to nedozvim, protoze si tam nikdy nic nekoupim...
chapu tve rozhorceni ale laskave si uvedom kde nakupujes (nakupovals) a proc jsi tam nakupoval
kde? v podomnim kramku
proc? kuli cenam
to ze nakupujes za ceny jaky nakupujes se obcas projevi nekde jinde, napr na zpozdeni reklamace, atd atd
vse ma svoje pro a proti, nakupuj nekde jinde draz a budes mit treba lip reklamace, a nebo taky ne, nebo mas proste na reklamace smulu, a nebo jsi zbytecnej prudic kuli par dnum a apcku za litr, kdyz zmenis pristup ty urcite zmeni pristup oni, kazdopadne striktni vynucovani si zakonnych prav na takovem shopu zkus to ted s i4wifi, a nebo zkus vymakat zakon na vetnameske trznici, a nebo zkus podnikat, udelej si shop jako oni, bud sam sobe svym zakaznikem, a zkus si nechat vsechny navody prelozit do cestiny a pak to prodavej za stejny ceny, priste si uvedom co vubec nakupujes
jen takove mensi zamysleni, i kdyz ted v tve nasranosti to asi nepochopis, zaloz si shop pak to pochopis
ps nikoho tim neomlouvam
... jak je videt, nekteri asi nechapou pointu. Pokud treba zakaznik ci muj klient, ci clen sdruzeni vraci neco v neposkozene krabici a vse zkratka jak je asi nedela dobry dojem mu to vratit polepene ze vsech stran a v tomto stavu ..asi by se to tezko vysvetlovalo.
Jinak dnes krabice nevyzaduji (a vim ze zakon tak pise) ale z i4 jsem byl vycvicenej ... takze bych se vubec nedivil kdyby je chteli zpet. Ono dnes se smirte s tim ze jsou jen polepene jinama adresama a zitra moze dojit klidne posra... (a to doslova). Ovsem nekterym se divim ... Vam nevadi, ze Vase adresy a tel. cisla obihaji se zasilkama jine zakazniky???
14.3.2007 jsem vznesl dotaz ohledne jedne anteny - v adrese figuruje jmeno simandl - a dosud tj. 25.3.2007 jsem nedostal odpoved - tj vice nez tyden. Ja vim asi jsem moc rozmazleny kdyz trebas na wifishop.cz mi odpovi budto tentyz den nebo den nasledujici. Ale pro me tato nereakce ze strany I4 o leccemz svedci.