Jistěže, ale jak jsem jiz v dřívějších příspěvcích psal, vytuhnutí routeru mají na svědomí právě ony resety... Určitě ale také záleží na síle signálu klientských stanic, připojených k AP. U mých AP je minimální odstup signál-šum cca 8dBi.
TO Ctirad: jiste, muze to byt i chyba firmwaru, jak vidis z predchoziho prispevku, tak to i tak bude.. Jenze ta chyba se projevovala prave po resetu karty. Omezenim resetu karty se tak docili i vyssi stability serveru. FW 1.8.0 se jevi jako nejlepsi volba pro karty a hostap 0.1.3 pro server.. Mam to otestovane na nekollika routerech a nektere maji i celkem slaby signal.. Netuhnou, resetatory nepouzivam.
Bohuzel, problemy stale zustavaji i s kernelem 2.4.25 a hostapem 0.1.3. Jedine, co je pozitivni, ze po instalaci resetatoru jsou vypadky tak minutove, narozdil od predchozich treba puldenich.
Proste chovani xi626 v ruznych pocitacich nelze generizovat. Jedna a tataz karta se bude v ruznych pocitacich chovat zcela nahodne :(
Bojím se ale se svým nastavením trochu hýbat, protože tady si furt někdo stěžuje, že se mu resetuje karta a mně se po 4dnech provozu ještě ani jedno neresetovala, žádnej patch 200+ jsem nepoužil. Wifi je stabilní jak nic jiného...
Tak se mě sice 1.8.0 osvědčil jako asi nejlepší firmware (vydržel porpve cca 2dny) ale nakonec mi to stejně spadlo!! Tohle už není možný teď budu snad střídat hostapy jako svý boty nakonec jádra a nakonec skončim u WOKEN! protože už budu takovejhle blázen -
Ahojte mám doma 2 XI 626 a nemůžu je rozchodit ani ve win ani v linuxu, a to jsem je zkoušel metr od sebe. OS kartu najde, nainstaluju ovladače, nastavím a karta tu druhou nevidí. Asi bude některá špatná nebo někde dělám chybu, nenašel by se někdo ochotný z Brna a nebo okolí(Hodonín, Kyjov ...) u koho bych to mohl odzkoušet? Případně nějaké rady. Dík. Vašek
S resety karet jsem měl taky problémy, router netuhnul, ale resetů bylo jak nasráno, takže to jelo hodně pomalu. Nasadil jsem FW 1.7.4 a HostAP 0.1.2 bez patchů a šlape to v pohodě. Resety zaznamenávám jen při větším rušení nebo při restartu HW AP na druhý straně spoje.