Ano já si ale, o tomto myslím své v první řadě je to odlitek co kus to jiné hodnoty. Mám odzkoušeno že, průchodnost je nízká a po změně na nn12 to chodí luxusně aniž bych hnul anténou nebo kabelem vše zůstává jen vyměním ozařovač. Luxusně znamená že se jak jsem psal zvýší průchodnost i síla signálu a to nikoliv nepatrně. Měřením na spektráku Rohde & Schwarz jsem zjistil že u některých kusů není problém aby to bylo ustřelené kamkoliv jinam než to má být. Jinak osobně mám s těmito výrobky špatné zkušenosti. Antény povětšinou nefungovaly mnoho studených spojů, zatékání atd atd........... Takže osobně doporučuji nn12 nemůžu si tento ozařovač vynachválit. K.
Ahoj Vládo,
hlásím se na test mám dva spoje kde se to otestovat. jeden je WRAP<>WRAP vzdálenost je 5 km offset 80 cm (tvoje oblíbené) wrapy jedou na mikrotiku takže se dá spolehlivě jet na dvou kanálech a druhý spoj je 1,4 km offset 60 cm druhou stranu bych musel osadit offset (není problém) zde to jede s ath cm-9 routrech dále máme stejně osazenou linku ale, na vetší vzdálenost cca 4 km dále je pak možnost to testovat na lince letopt<>kyje
Jinak můžu nastavit i přístupy jak na routry tak i wrapy pro přístup i z venku aby jste si mohli koukat na vše potřebné.
zdravím Karel