Sí? absolutně nezvládne nával zájemců o levný inet. !!!
To mi nikdo nevyvrátí.
Dalším problémem je, že né každý je schopen se technicky připojit a nás majitele AP už teď zavalují žádosti o pomoc a není v našich silách jim vyhovět.
Zatím je třeba si skromě přiznat, že bude lepší když o této možnosti připojení budou vědět jen ti, kteří disponují inteligencí a alespoň částečnou erudicí, a ti si kontakty najdou.
Reklama by v této situaci byla zhoubou.
Jakub
PS: Deu soráč, já nemůžu najít čas.
Souhlasim s tebou... ja take nestiham napojovat lidi na AP BILAHORA, a pripravuji AP MORAVANU,... fakt nestiham... ale nakej takovejdle matros kterej by osvetloval co je to czfree.net by mi hodne pomohl!...
mno tak at fsecko stihnem a neschvati nas infarct YO?? ahoooj
jo FAQ suckz , zadna vrchnost tu neni a tak napis co bude dobre se oznaci ctete a co bude fakt dobre z toho se udela FAQ. Napis to sem do fora, toho si aspon lidi vsimnou.
Myslim, ze CZFree je komunita, o ktere se vzhledem k jeji velikosti vi opravdu dost malo. Je smutne, ze nekteri lide si CZFree predstavuji jako 'bandu usmrkancu', co svymi bezdratovymi sitemi griluji ostatnim lidem mozky jen proto, aby mohli hrat hnusne krvave hry a sirit piratsky software. Horsi je, ze mezi temito lidmi jsou i taci, kteri tento svuj nicim nepodlozeny nazor siri mezi ostatni pomoci medii (mam namysli casopis EURO). Tento casopis si sice ve vetsine pripadu neprecte radovy clovek, ale precte si jej manazer nejakeho z ISP, coz muze zpusobit problemy pri ziskavani konektivity pro CZFree. Tato situace je sice dost vykonstuovana, hlavnim poslanim ISP je vydelat a dokud ISP vydelava, je vsem manazerum vcelku jedno na kom.
Jak uz jsem rekl, CZFree, je velka komunita a je zde hodne lidi, kteri neco umi a mohou neco dokazat. Timto chci rict, ze pokud by se vymyslelo neco (cim vice, tim lepe), co by CZFree mohlo prostrednictvim sve site nabidnout nasim ISP, udelat z toho propagacni material a hromadne jim jej zaslat, urcite by to i z jejich strany podnitilo vetsi zajem o CZFree.net, tedy i vetsi ochotu ISP k jednani o cene...