hele nehonte me tak moc, ted se jeste hrabu v 5460ce v e9 a rad bych to dodelal. potom se zase vrhnu na ty 5000, jo v 1 to prozkoumam (teda spise se zeptam, je to jednodussi nez to potom nahazovat znova ) Zatim myslim je nutno vydrzet, protoze ta beta neni volna a vydana a takze zatim nic je treba chvili poseckat az to bude final. ale vzhledem k tomu jak dlouho na ni makaji to uz snad trvat nebude.
teda aspon by nemela jit, nevim kdo ji jeste ma, ja ji dat nesmim, jakmile budu chytrejsi napisu na web, mam pripravene jeste nejake obecne info ohledne vzajemne kompatibility fw, ale podle casu
takze : The WLA-5000AP version 2.00e4 firmware should work on v1 hardware also. Although we haven't done full function test on v1 hardware yet. We will let you know the result later.
aha, no napsáno je tam, ze by to chodit melo, ale ze to netestoval, protoze nema verzi 1.
Ja ji mam a muzu napsat, ze nalit to tam jde a chodí, což znamená, že to fungovat bude. (netestoval jsem prenosovku ani nic podobneho, jenom nalite a prepnute do klienta a konektnute na sit a preneseno par mega dat).
To je myslím velmi dobrá zpráva. Ted zbývá pockat pouze na finalni verzi. Dalsi celkem dobra zprava je novy FW pro WLA 5200 .
jo parti to do jineho threadu ale neda mi to, v9 v 5460 ma specialni bootloader, ktery pokud to radio v budoucnu naflashujete blbe tak misto obligatniho tftp primo na 192.168.1.6 pousti emergency web server, ktery umoznuje nalit spravny fw. blizsi info bude u nas na webu.