Jo tuhle sme jednu koupli na test. Ja osobně jsem ji nezkoušel, ale kolega říkal, že má stejný zisk jako ELBOXRF: Panelová anténa TA PAN-13 PRO (5 GHz).
Nebo ještě horší. Ještě půjde na testy, ale teď na to není čas. To až bude tepleji...
Nedalo mi to a jednu sem rozebral. Vůbec se mi nelíbí.
Anténa je udělaná "vodotěsně." Vstup kabelu je zatmelenej tavnou pistolí. Lepení krytu je asi taky tavná pistole. Po délce skoro celý jedný strany strany to moc nedrželo.
Reflektor i ozařovač je z něčeho jako kuprexit.
Nepříde mi to jako outdoor zařízení. Voda se dovnitř stoprocentně nějak dostane a bude se tam držet. Kuprexit nabobtná zoxiduje a může se začít odchlipovat.
Před vánocema sem jednu namontoval tak uvidíme za jak dlouho z ní bude akvárium. Pokud si vzpomenu tak tu rozebranou můžu vyfotit.
motiv na plosnaku je stejnej jako ma ELBOX 19dBi, takze zase nejakej radoby vyrobce anten co okopiroval cizi dilo a jeste to zprasil. Podle fotky je to obyc FR4, taktez vyleptany motiv je neupravena cista med. Takze jako vzdy se vyplati pridat par sotvek a koupit original.
No ja tydle antenky mám na 800metru příma vyditelnost a jsem rad že mi vubec jedou jede mi to sotva 16Mb . ten spoj když byl na 2.4 tak jell stokrat líp jak ted v tom 5 gigu