cau, muzu potvrdil ze to je supr, my to na suchdole uz par dnu provozujem - zatim velmi uspesne, zvuk je krasne cisty, bez zbytecnych delayu. klient i server pro win/linux jsou obrovskej prinos
adminovat to jde defaultne pres http na portu 14534, heslo na admina se da vycist z logu, lze tam nastavit upravit prava u vsech uziv. skupin, takze u i anonymu (napr ja jsem jim povolil moznost zaslani textove zpravy vsem pripojenym najednou a dalsi veci, jde tam nastavit uplne cokoli). takze odpada pridelovani uctu vsem "anonymum".
vypada to cool, spustil jsem si na adrese 10.10.1.124 taky jeden na defaultnim portu (az 32 useru a anonymous). Ale asi jen do pristiho rebootu nez to tu nekdo vypne. Muzete jen pro srandu zkusit ale nevim kdo tu bude prihlasenej.
Tak jsme s ladou experimentalne vyzkouseli, ze poctiva sluchatka funguji jako skvely mikrofon. Pres jeho sluchatka (nevim, co to je za typ) jsme navazali mozna nejcistsi spoj . Ja osobne zkousel sve Phillips pecky z discmana a bylo to jako kdyz mluvi martan. Ode Ladova vyjadreni tam neni permanentni magnet. Pokud to nedokazu vyvratit, tak tomu musim verit :-).
Takze lidi, sezente si poctive sluchatka a pojdte kecat . Ja osobne musim zitra do obchodu neco solidniho sehnat.
Pro zajemce zitra vyzkousim, jak se chovaji misto mikrofonu bednicky od pocitace. Tam ten magnet taky je ;-). Jenom nevim, jestli to uz neni prilis trapne, povidat si s bednickama :-).
nazdar, zkusli bych to z Letnan, ale na 10.10.82.95 mam ping 700 a PL 32%
na 10.10.1.124 je to mnohem lepsi ping 200 PL 20%
nechcete to zkouset spis u ladi?
Kompletni mirror na FTP CZF te nejnovejsi verze TeamSpeaku je na FTP Ujezdu, viz uvodni POST v threadu.
-----
Puvodne jsem tam mel mistni FTP, ale potom jsem zjistil, ze tam nejede anonymous, tak jsem to prehodil na Ujezd. Laduv mirror jsem taky nerozebehnul, ale ten Ujezd 100% slape.
mno TS pouzivame pri hrani her normalne na netu a z moji zkusenosti muzu rict ze nejlepsi je verze TS1.5 ty vyssi uz nejsou tak dobry a maji vice chyb i kdyz maji lepsi komfort
Oznamuji další nové IP adresy TMSPK serverů. Je to vhodný nástroj na řešení problémů bez mobilů a zároveň i pro zábavu, pro pokec a pro nadávání na protihráče, když se něco bude pařit. Zkuste si zahrát hru a zároveň slyšet protivníka, není ještě lepší zážitek ?
Omlouvám se za občasné výpadky node 10.15.6.15 na AP Sranda s TeamSpeak serverem. Ikdyž se jedná o 24/7 běžící stroj, měl (a ještě občas má) problém se stabilitou linky. Pokud se zkusíte připojit a nepůjde to, zkuste to třeba za chvilku :-). Každopádně chci potvrdit, že TeamSpeak server je stále zapnutý a můžete testovat :-).
Pokud chceš kecat i s někým, kdo je zvenku, využij veřejného serveru z úvodního příspěvku. Je to otestované, šlape to dobře (pokuď jede konektivita z CZF). Kecal jsem s člověkem z Německa a naprosto OK :-).