1/ mam asi 14dnu driver (14dnu mam i karty) , kterej je posledni a v utilitach je primo volba co to ma uzivat , vykon karty (sice malej rozsah ale aspon neco) a jde taky primo vypnout radio.
2/ je to divny , me to tam pise cisla kanalu a to at pouziju 802.11a kanaly nebo 5.7-5.8 kanaly 149atd..
3/ zkus ten driver , me se zda ze mi to beha korektne
Zdravím, uvažuji o této kartě: SWEEX Wireless PCMCIA card IEEE 802.11A+B+G a zajímá mě jestli má výstup na externí konektor nebo jestli si mám raději pořídit ORiNOCO 11 a/b/g ComboCard Gold - WORLD .
Potřebuji to pro měření signálu u lidí. Nebo co mi doporučíte? Chci používat Netstumbler, je asi nejlepší pro Windowsy.
Předem díky za rady
DD, taky jsem myslel PCMCIA a ne PCI nebo miniPCI, potřebuji to do notesu. Jinka PCI i miniPCI používám a jsem s nimi spokojený, jak na star-os tak na Mikrotiku. Atheros je super - citlivý, rychlí a spolehlivý. Aspoň z mého pohledu.
stahni si novej driver a zkus to prescanovat. nebo zkus z vyexportovanejch data z netstumbleru nebo to je njk vtipnej script kterej na pakety z netstumbleru reaguje vysilanim nesmyslu . a nebo to je neco uplne jinyho