zdarvim mam ooobrovsky problem,
normalne hraju po inetu hry typu call of duty a tak ale strategie zalozene na ip nejdou ani kdyz jsem mel verejnou ip (i kdyz staci kdyz ma verejnou jen ten kdo zaklada) fakt nevim cim by to mohlo byt ma nekdo stejne problemy a podarilo se mu nejak je vyresit prosim poradte!! jsem pripojen na ap moskva a hry o ktere mi jde jsou tzar a aoe 2, diky moc...
To netušim, ale ptal jsem se kde by mohl byt problém meho poskytovatele maxinohy a ten nevi kde by mohl byt problem.. Dokážu to nějak zjistit sám?? Ostatni hrajete normalne strategie na inetu a vše ok??
Co takhle nejake chybove hlasky?
Vyzkouseni her na necem jinem nez XP SP2?
Pouzivas direct connect nebo pripojovaci systemy?
Vypis kompletniho sitoveho nastaveni?
nejsem si jistej ale myslim ze rozdil je pres co to hrajes, treba veci co se hrajou pres game spy jedou i s privatni ip (pokud vim tak vsechny), kdesto nekery hry maj proste tu verejnou ip potrebujou za kazdou cenu.
U Tzara mi to vytvorenou hru i najde a v nastaveni muzem konunikovat... pak spustime hru a pise to: cekase na pripojeni (obema - ten druhy) a nic hra spadne, ze se nelze pripojit..
a u aoe II to hru ani nenajde... tak fakt nevim ale zkousel jsem to pres verejnou ip a stejne chovani takze tim to nebude - ten kdo vytvari musi mit verejnou..