Chtěl bych se zeptat zda jste se někdo nesetkal s následujícím problémem. Nainstaloval jsem WiFi kartu PCI do počítače a od té doby mi občas vynechává zvuk. Mám dojem, že to je v době když karta zrovna nemá signál. Když tu kartu vypnu je zvuk dobrý. Nevíte někdo co s tím? Ta zvukovka je integrovaná Realtek (myslím).
To by mohl být třeba problém s přerušením... Podívej se na obě karty, jaký mají nastavený IRQ.
Taky můžeš zkusit sehnat a nainstalovat nový ovladače (pro obě karty)...
Nejdřív ale zkus tu WiFi katru přesadit do jinýho PCI slotu...
IRQ jsou v pořádku ovladače aktualizovaný měnit to ve slotech budu až v neděli. Nedá se něco nastavit na tý wifi kartě, aby se tím tak netrápila když nemá signál?
Tak to asi nebude to pravý ořechový když zvukovka je integrovana. Ono to není jen o zvuku on se zpomalý celý počítač a nedej bože když vypadne signál to ta sí?ovka furt čmuchá a komp reaguje jak 486.
chce to wifinu s busmasterem. Reseni bude nejaka s realtekem, nebo nejaka drazsi. Nektery biosy maj volbu priority IRQ, zkus nastavit nejmensi ty wifine, ale asi to mit nebudes. Jakej mas chipset? Urcite via..
kdyz jeste nebyla sit, strasne dlouho najizdel WinXP.A delalo to kdyz jsem pouzival soft co byl na CD ke karte.Tak sem ho odinstnul a vcil bezim pod -nevim jak to nazvat, proste dole v 2PCikonky bezdratová sí? pripojeni 11mbits, velmi dobré - soft XP proste pro pripojeni do site.
Ale rek bych ze sou to stejne srajdy za malo penez, ikdyz SMC je jeste za 1400,- a ne za 900 jak ten edimax
Zdravim, uz nekdo zkousel toho realteka v kombinaci s AMD + SIS chipsetem? rika se ze sis ma nejlepe implementovanou pci.(treba u nej nikdy nebyly podobne problemy se soundblastry jako u VIA)