Gingo
Newbie
|
Sparklan, Trendnet, Tonze jako Klient |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj,
dneska jsem se celej den snazil rozchodit SparkLAN WX-7800A jako klienta. V presne pozadavek byl nasledujici:
Klient na 5GHz, pokryti bytu na 2,4 a moznost pripojit se na kabel.
V celku se mi to povedlo az na to, ze pokud pripojim vice jak jedno pc, vzdy se do site za 5GHz dostane pouze jeden stroj. Zcelan nezavysle na tom zdali je pripojen pomoci 2,4, nebo lanu, proste se jeden nahodne vybere. Vyzkousel jsem posledni firmware od Sparklanu i od TrendNetu, oboji fungovalo stejne blbe, s tim rozdilem, ze TrendNet firmware pri zaptnute 2,4 jakoby na kratke okamziky odpadal. Projevovalo se to jako asi tak 2s restart :-O Zkousel jsem se pripojovat na 5GHz jako bridge, ale pak se to vubec nespojilo, jiny rezimy jsem nezkousel...
Takze otazka zni, nevi nekdo jak donutit aby za sparkem mohlo byt vice pocitacu?
P.S.: Sam pouzivam Sparca doma jako klientske zarizeni pro 2,4 (zatim nez mi ISP zprovozni 5) za nim mam router a nepozoruju zadne problemy... Skratka ateros funguje jak ma :-) Jedinna nespokojenost je s tim ze obcas tak 2x denne :-) zamrzne. Ale je tam starej firmware tak snad az ho updatenu tak se to zlepsi.
Edit 1: Tak mi alespon nekdo napiste ze jsem blazen a ze to nejde nebo tak neco. Prosiiim Forum jsem prolezal, ale nenasel jsem nic co by mi pomohlo...
Naposledy upravil Gingo 03.12.2006 v 10:11
|