Asi by to chtelo pouzit originalni prodluzku. Uz se to tu nekde probiralo, ale max. delka by mela byt asi 10-12m, ja osobne mam BT od MSI na prodluzce myslim 7m a funguje to. Vetsi delka neni mozna z duvodu provedeni signalizace, nekde jsem cetl (asi na foru) ze pri vetsi delce se signal defakto nevraci vcas zpatky nebo tak neco, uz nevim, hledej.
Ja myslim ze to tu nekde bylo protoze jsem tam psal.
Ale hub pomuze, melo by byt mozne za nej zapojit dalsich 10m, je to potreba zkusit, MOZNA ale ten hub musi bejt napajenej. Nevim, zkus.
Koaxiální kabel mě už taky napadnul - doma ho nemám, ale mám stíněnou "audio" dvojlinku - nicméně ta má neznámou impedanci - asi proto jsem si o mnoho nepolepšil. Jinak napájení táhnu drátem 2 * 0,5 mm // cca 0,3mm2 - podle výpočtu to má 0,6 ohmu, při 450 mA napětí na konci kabelu asi 4,75 V - to by mělo být OK. Jinak koax kupuju dneska. Ještě mi napadá otázka jestli napájení a datový vodiče musí bej připojený ve stejnou chvíli - napájení bych bral z 12 v PC a stabilizoval ho na 5 na konci kabelu - ale nevím jak "sesynchronizovat" připojení "napájení" a datových vodičů - tj. jestli někdo neví jestli to MUSÍ být připojený ve stejnou chvíli......